Ce poreclă a primit Regina Camilla din partea nepoților. Apelativul ciudat pe care i l-au atribuit Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Ce poreclă a primit Regina Camilla din partea nepoților. Apelativul ciudat pe care i l-au atribuit Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Nepoții vitregi ai Reginei Camilla demonstrează că nu duc deloc lipsă de imaginație. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au găsit o poreclă specială pentru Regina Camilla. Iată de la ce a pornit întreaga idee.

Cum o numesc nepoții vitregi pe Regina Camilla

Familia Regală este constant în atenția publică. Toți membrii trebuie să se comporte conform protocolului și să respecte anumite reguli. Însă, atunci când sunt în intimitatea lor, lucrurile se schimbă.

Surprinzător sau nu, discuțiile în Familia Regală se desfășoară pe un ton relaxat. Membrii Familiei nu se adresează unul altuia folosind titulaturi ci, mai degrabă, apelează la poreclele pe care și le-au dat de-a lungul timpului.

Regina Camilla nu a scăpat nici ea de astfel de apelative. Cei care i-au dat porecla sunt nimeni alții decât nepoții ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Potrivit Daily Mail, în Familia Regală, Regina Camilla nu este niciodată numită ”bunica”, ci are o poreclă aparte. Nepoții ei vitregi au ales să o numească ”GaGa”, la fel ca pe faimoasa artistă Lady Gaga.

Se pare că și Regina Camilla a observat faptul că porecla ei are legătură cu starul internațional. Tocmai de aceea, în 2016, în timpul spectacolului Royal Variety, Regina i-ar fi spus lui lui Lady Gaga că a împrumutat o parte din numele ei de scenă.

Și regretata Regină Elisabeta a avut o poreclă aparte

Nu doar Regina Camilla a primit o poreclă interesantă din partea nepoților. Regele Charles nu este nici el un bunic tipic, iar nepoții săi îl numesc ”bunicul Wales”.

Se pare că mezinii Familiei Regale au avut mereu obiceiul de a-și boteza bunicii sau străbunicii. Într-un interviu mai vechi, Kate Middleton a povestit că Prințul George i-a oferit o poreclă specială și regretatei regina Elisabeta.

”George are doar doi ani și jumătate și o numește ”Gan-Gan”. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor și asta arată dragostea pe care o are pentru familia ei.”, declara Kate Middleton în interviurile vechi, potrivit dcnews.ro.

Anul acesta nu a fost deloc unul ușor pentru Familia Regală. În ciuda veștilor proaste date de Regele Charles și de Kate Middleton, ambii bolnavi de cancer, membrii Familiei Regale au demonstrat că se susțin reciproc și că sunt acolo unul pentru altul.

Please follow and like us:
Pin Share