Tudor Ionescu, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Ce job part-time a avut recent pe Calea Victoriei de i-a cucerit pe trecători: „Am stat, am reflectat”

Tudor Ionescu, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Ce job part-time a avut recent pe Calea Victoriei de i-a cucerit pe trecători: „Am stat, am reflectat”

Tudor Ionescu de la Fly Project și-a promovat noua piesă, „Puerto Rico”, în cel mai răcoritor mod posibil. FANATIK a aflat chiar de la celebrul cântăreț cum a fost jobul său part-time de pe Calea Victoriei. Unul pe care l-a luat cât se poate de mult în serios.

Tudor Ionescu și-a luat job part-time pe Calea Victoriei

Tudor Ionescu a dat din nou tonul distracției cu cea mai nouă melodie, iar pentru a o populariza a recurs la un gest care nu avea cum să nu încânte!

Vedeta a fost weekendul trecut pe Calea Victoriei, în București, unde în fiecare sfârșit de săptămână circulația mașinilor e oprită pentru ca bucureștenii și turiștii să se bucure de cele mai tari experiențe, la promenadă, gustând din ofertele cu care sunt îmbiați de diferite restaurante, cafenele sau… gelaterii!

Mai precis, Tudor a împărțit înghețata Puerto Rico trecătorilor, răcorindu-le orele caniculare în căutarea unui colțișor de pe stradă în care să-și dreagă sufletul, la umbră. Ce mergea mai bine decât o înghețată dulce și fresh într-o zi toridă de vară?

Ionescu s-a conformat așteptărilor mulțimilor care au ieșit la plimbare și a oferit câteva cuvinte, pentru FANATIK, despre experiența deosebită de care a avut parte.

Artistul de la Fly Project a împărțit înghețata Puerto Rico. Cu ce e preparatul

Rețeta înghețatei a fost adaptată și concepută special după numele melodiei „Puerto Rico” . Fanii muzicianului au fost în extaz după ce papilele lor gustative au fost gâdilate de aromele exotice ale preparatului dulce și răcoritor.

„Am stat, ne-am gândit, am reflectat, ce ne bucură vara mai mult ca înghețata? Vacanțaaa, da știu, însă deocamdată suntem la treabă! Așa că am adus un strop de bună dispoziție și de Puerto Rico pe Calea Victoriei din București. O înghețată cu mango și cocos, denumită Puerto Rico. A fost și prima mea experiență de a servi oamenilor înghețată, la pahare sau cornet.

Pot să-ți spun că m-am descurcat onorabil sau cel puțin așa sper. Cert e că nu am dat-o pe jos sau pe oameni (n. râde, vorbind despre înghețata pe care a oferit-o din tot sufletul plimbăreților). Așa că mă declar mulțumit pentru prima mea experiență de acest tip”, a declarat Tudor Ionescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

Please follow and like us:
Pin Share