Google Weather, actualizare importantă. Cum să-ți planifici zilele cu prognoze mai detaliate

Google Weather, actualizare importantă. Cum să-ți planifici zilele cu prognoze mai detaliate

Google Weather a primit o îmbunătățire semnificativă după actualizarea Google la versiunea 12.25. De-acum încolo, fanii Android vor vedea și datele pentru previziunile meteo pe 10 zile. Ultima actualizare prin care a trecut Google Weather a fost anul trecut. De-atunci și până acum, Google a decis să renunțe la iconița dedicată pentru aplicația Weather.

Noutăți aduse de Google Weather pentru telefoanele cu Android

Dacă trăiați cu o stare de confuzie de fiecare dată când lansați Google Weather, lucrurile au devenit mult mai simple acum. Aplicația – impropriu numită așa – va afișa ziua curentă cu prognoza ei, apoi celelalte 9 zile (fiecare cu previziunile ei). În plus, veți avea la dispoziție o ilustrație animată a condițiilor meteorologice prognozate, dar și temperaturile maxime și minime ale zilei. De asemenea, veți putea adăuga aplicația pe ecranul principal pentru a fi mai la îndemână de fiecare dată când veți avea nevoie de ea.

Cum să adăugați Google Weather pe ecranul principal

Iată pașii pentru a avea acces ușor la aplicație: lansați Google, tastați Weather în Search și așteptați până apare o versiune minimizată a Google Weather. Uitați-vă în partea dreaptă a acesteia. Vedeți iconița cu trei puncte? Dați click pe ea și va apărea următoarea opțiune: Despre acest rezultat. Alegeți Celsius pentru temperatură. Selectați Adăugare pe ecranul principal și dați click. Scurtătura va apărea pe ecranul de start în cel mai scurt timp.

În trecut, prognozele prezentau doar ziua: Astăzi, Duminică, Luni etc. Este de așteptat ca noul update pentru Google Weather să-i ajute pe posesorii de dispozitive ce rulează Android să-și facă planuri pe termen lung fără prea mari bătăi de cap.

Sursa: Phone Arena

Articolul Google Weather, actualizare importantă. Cum să-ți planifici zilele cu prognoze mai detaliate apare prima dată în Go4IT.

Please follow and like us:
Pin Share