Dinamo își deschide în sfârșit magazin oficial! Când are loc marele eveniment: „Facem acest pas pentru suporteri”

Dinamo își deschide în sfârșit magazin oficial! Când are loc marele eveniment: „Facem acest pas pentru suporteri”

Dinamo mai are un sezon contract cu Macron, iar clubul le îndeplinește în sfârșit dorința suporterilor lui Dinamo, care cereau cu insistență deschiderea unui magazin oficial cu tricouri și alte produse.

Dinamo deschide magazin oficial cu sponsorul Macron

Dinamo le-a pregătit o surpriză suporterilor înainte de startul noului sezon din SuperLiga: „Așteptarea a luat sfârșit! Parteneriatul dintre Dinamo 1948 și Macron trece la alt nivel! Echipamentele pentru noul sezon și produsele oficiale sunt disponibile în noul Corner Shop Dinamo 1948. 

De miercuri, 10 iulie, echipamentele de joc pentru sezonul 2024-2025 și alte produse oficiale cu însemnele clubului nostru sunt disponibile în Macron Sports Hub având ocazia să achiziționeze primele 148 de tricouri, ediție limitată. 

Surprizele nu se opresc aici! Cei mai frumoși suporteri din România se vor întâlni cu o parte dintre jucătorii echipei noastre, cu antrenorul Zeljko Kopic și alți invitați dinamoviști. 

Nu vor lipsi, în cadrul lansării noului echipament, sesiunile de autografe și fotografiile de colecție în alb și roșu. Intrăm în linie dreaptă, pentru sezonul 2024-2025, echipați în culorile pe care le iubim”. 

Dinamo își prezintă noile achiziții odată cu lansarea echipamentului. Tricouri mai ieftine decât cele ale FCSB

Din informațiile FANATIK, Dinamo se va folosi de acest prilej pentru a-și prezenta și noile achiziții. Fanii vor putea achiziționa cele trei rânduri de echipament, precum și cel de antrenament și de prezentare al „câinilor roșii”.

Prețurile vor fi de asemenea accesibile. Un tricou al lui Dinamo va costa mai puțin decât cele ale rivalei FCSB, care vinde cu 450 de lei. Echipamentul de joc al lui Dinamo va costa sub 400 de lei.

Romeo Bănică, directorul de marketing al lui Dinamo, a vorbit pentru Fanatik despre lansarea magazinului

Contactat de FANATIK, Romeo Bănică a oferit mai multe detalii despre evenimentul care va avea loc pe 10 iulie: „Vor fi doar produse Macron. Pentru celelalte produse avem shop-ul online. Conducerea lui Dinamo va fi prezentă la Dinamo, alături de jucători importanți din acest sezon și de reprezentanții Macron. Va fi deschis de luni până vineri, de la 09:00 la 17:00.

Facem acest pas pentru suporteri, nu din rațiuni financiare, chiar dacă este un nou canal de vânzare. Îi așteptăm și pe fani să vină alături de noi începând cu ora 16:00.

Oamenii au nevoia asta să se simtă în pielea jucătorilor și nu aveam de ce să nu le punem la dispoziție întreaga gamă de echipament. Deocamdată nu va exista un alt magazin fizic cu alte produse Dinamo”, a mai spus în exclusivitate pentru site-ul nostru directorul de marketing al „câinilor roșii”.

Dinamo vindea în sezonul trecut mult mai ieftin ca majoritatea clubulurilor din SuperLiga. Un tricou în sezonul trecut costa în jur de 250 de zile, mai puțin ca Petrolul de exemplu, care are sponsor tehnic tot pe Macron.

1 an mai are Dinamo contract cu sponsorul tehnic Macron

Please follow and like us:
Pin Share