Denis Alibec, interzis la FCSB! Motivul incredibil pentru care exclude o revenire la echipa lui Gigi Becali

Denis Alibec, interzis la FCSB! Motivul incredibil pentru care exclude o revenire la echipa lui Gigi Becali

Atacantul în vârstă de 33 de de ani este liber de contract după despărțirea de formația Muaither din Qatar și, după ce a participat la EURO 2024 cu naționala României, urmează să se decidă unde va juca în următorul sezon.

Gigi Becali, principalul motiv pentru care Denis Alibec nu se întoarce la FCSB

Vorbind despre viitorul jucătorului, mama lui Denis Alibec a dezvăluit faptul că fiul său nu va reveni la FCSB. Emilia Stroe a explicat faptul că decizia este strict legată de patronul Gigi Becali.

”El nu a vrut să se întoarcă la Steaua (n.r. – FCSB) din cauza a ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a fost acolo. Copilul meu a avut semi-pareză, iar domnul Becali zicea că se alintă. El avea jumătate de față strâmbă.

Se consumă foarte mult. Nu vrea să vorbească despre problemele pe care le are. Nu iese în presă, așa este el. Dă foarte rar un interviu. Își dorește să joace în continuare, sperăm să fie și sănătos. El vrea să joace până la 40 de ani.

Domnul Hagi l-a ajutat să renunțe la ciocolată. Nu vrem să ne lăudăm, are oferte. Deocamdată nu a vorbit cu nimeni. Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Voi scrie o carte la un moment dat, pentru că sunt foarte multe de zis”, a declarat mama fotbalistului, la Liga Digi Sport.

Gaziantep e pe urmele lui Alibec

Emilia Stroe a avut un discurs vehement și la adresa lui Giovanni Becali, pe care l-a acuzat că minte atunci când spune că el estre cel care l-a dus pe Denis Alibec la Inter Milano și crede că toată cariera fiului ei s-a dus în jos după ce a semnat cu firma lui de impresariat.

Rămas liber de contract după despărțirea de Muaither, atacantul de 33 de ani este în așteptarea unor oferte. Deocamdată el se află în vacanță după ce a fost prezent la EURO 2024, iar apoi va lua o decizie cu privire la viitorul său.

La scut timp după ce naționala României a fost eliminată de la turneul final, presa turcă a scris că Gaziantep l-a pus pe lista de achiziții pe Alibec, fiind în căutarea unui atacant după plecarea lui Denis Drăguș la Trabzonspor.

Nu ar fi prima aventură pentru internaționalul român în Turcia, el evoluând în sezonul 2020-2021 la Kayserispor. Atunci, Denis Alibec a reușit să marcheze 2 goluri în cele 15 meciuri pe care le-a jucat.

Please follow and like us:
Pin Share