Probleme mari pentru Kylian Mbappé la EURO 2024. Anunțul lui Didier Deschamps

Probleme mari pentru Kylian Mbappé la EURO 2024. Anunțul lui Didier Deschamps

Kylian Mbappé a avut parte de un turneu final extrem de complicat până în acest moment. Deși Franța a reușit să se califice în semifinale la EURO 2024, noul jucător al celor de la Real Madrid este în continuare accidentat și este nevoit să poarte o mască care îi afectează evoluțiile.

Probleme pentru Mbappé. Superstarul francez suferă după accidentarea la nas

Kylian Mbappé și-a spart nasul în meciul cu Austria din prima rundă. El este nevoit să joace cu o mască de protecție pentru a nu agrava accidentarea. Până în acest moment al competiției, atacantul a reușit să înscrie un singur gol iar problemele sale de sănătate sunt vizibile.

În partida cu Portugalia din sferturile de finală, Kylian Mbappé a fost nevoit să părăsească terenul din cauza durerilor de la nivelul nasului. Atacantul se simte cu siguranță incomodat de mască, care îi alterează vederea periferică. Superstarul francez este anunțat însă titular pentru meciul cu Spania din semifinale.

Didier Deschamps: “Am făcut tot posibilul pentru a-l odihni”

Didier Deschamps, selecționerul naționalei din Hexagon, a vorbit despre starea lui Kylian Mbappé înaintea meciului din penultimul act de la Campionatul European din Germania. Atacantul va începe partida cu Spania titular, însă antrenorul a recunoscut că elevul său nu este la capacitate maximă.

“Este o situație nouă pentru el. Faptul că poartă o mască, așa cum am spus mai înainte, percepția lui asupra jocului este afectată. După cum am spus, este ceva cu care trebuie să te obișnuiești.

Vânătaia a dispărut și starea lui se îmbunătățește în fiecare zi, dar va trebui să poarte mască încă câteva săptămâni sau poate luni. Va fi la 110% din punct de vedere fotbalistic. Fizic, deși nu este refăcut complet, va începe titular.

Ne-am dorit să se odihnească mai mult decât toți ceilalți jucători. Mi-ar fi plăcut să fi avut încă o zi de odihnă. Am făcut tot posibilul pentru a-l odihni, dar sunt convins că este într-o stare grozavă.

A avut o problemă cu spatele, apoi cu mască… Se obișnuiește cu aceste noi condiții de joc, dar sunt convins că mâine va face tot posibilul pentru a câștiga.”, a explicat Didier Deschamps, conform Mundo Deportivo.

Ultimele bătălii pentru un loc în finală

Franța și Spania se vor duela marți seara pentru un loc în finala din Berlin. În cealaltă semifinală vor juca Țările de Jos și Anglia. Naționala iberică pare decimată înainte de duelul cu francezii. Pedri a ieșit accidentat în meciul cu Germania, iar Carvajal și Le Normand sunt suspendați.

3,10 este cota oferită de Superbet pentru pronosticul „2 solist” la meciul Spania – Franța.

Please follow and like us:
Pin Share