Vlăduța Lupău a născut! Cel de-al doilea băiețel al său are un nume special: „Minune”

Vlăduța Lupău a născut! Cel de-al doilea băiețel al său are un nume special: „Minune”

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare! Vedeta l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său și al lui Adi Rus. Proaspeții părinți sunt în culmea fericirii și au făcut declarații emoțioanante.

Vlăduța Lupău a născut a doua oară

În weekend a fost nașă, acum este proaspătă mămică. Vlăduța Lupău a născut pentru a doua oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. La fel ca fratele său, micuțul are un nume biblic special.

Isaia, acesta este numele purtat de cel de-al doilea copil al vedetei și dezvăluit de tatăl său, Adi Rus, la momentul în care a anunțat nașterea. „Sunt cel mai bogat om de pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit. 

De azi, dragostea nu se împarte, ci se înmulțește. Isaia, Iair, Vlăduța Lupău, vă iubesc câte zile o să am!”, este mesajul transmis de Adi Rus pe contul său de Instagram.

Isaia reprezintă o variantă a numelui evreiesc Isaiah și are semnificația de „salvarea mea este Dumnezeu”, „Domnul mă ajută”. Isaia este unul din profeți și autor al Bibliei.

Primele declarații ale artistei după naștere

Ulterior, Vlăduța Lupău a făcut și ea primele declarații și a transmis un mesaj emoționant. Textul publicat de artist nu este doar un anunț al nașterii pentru fani, ci un mesaj pentru Isaia.

Artista i-a făcut mezinului său o promisiune și nu l-a uitat nici pe Iair. „Bine ai venit pe lumea asta, minune!
Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si ‘aripe’ cum îți tot zicea”, este o parte din mesajul emoționant publicat de Vlăduța Lupău pe Instagram după ce a născut.

Please follow and like us:
Pin Share