Adrian Mutu, anunț surprinzător! Când se va retrage Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu, anunț surprinzător! Când se va retrage Cristiano Ronaldo

Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală de la Campionatul European din Germania, iar vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, a părăsit competiția fără să marcheze niciun gol. Cu toate acestea, CR7 a dat de înțeles că nu se gândește încă la retragerea de la națională.

Când se va retrage Cristiano Ronaldo? Răspunsul dat de Adi Mutu

Cristiano Ronaldo a fost titular în toate meciurile lusitanilor de la acest turneu, deși a ajuns deja la vârsta de 39 de ani. Atacantul nu a reușit să înscrie, ratând chiar un penalty în partida cu Slovenia din optimi.

Deși a ajuns la o vârstă înaintată, superstarul portughez pare să își dorească să joace și la următorul turneu final, care va avea loc în America de Nord. Desigur, nu mai are aceeași viteză ca în tinerețe, însă CR7 continuă să fie un pilon important în naționala Portugaliei.

Adrian Mutu a oferit detalii despre momentul în care Cristiano își va agăța ghetele în cui. Fostul atacant al naționalei a explicat că portughezul își dorește foarte mult să joace un meci oficial alături de fiul său cel mare, Cristiano Jr, care în acest moment are 14 ani.

“Asta e motivația lui adevărată. Faptul că vrea să joace un meci oficial cu băiatul lui și de asta nu se lasă. Bine, la Al-Nassr se poate, dacă era la altă echipă, nu știu, Real Madrid, era mai greu. Să joace o repriză, peste un an, nu cred că e imposibil”, a explicat Adrian Mutu în podcastul iAM Ștucan.

Cristiano Jr îi calcă pe urme tatălui său. În prezent, evoluează la echipele de juniori ale celor de la Al-Nassr și speră că în curând își va face debutul la echipa de seniori a clubului. În trecut, acesta a mai jucat la academiile celor de la Juventus și Manchester United.

“E mai bun decât era Cristiano la vârsta lui”, fiul lui CR7, laude de la bunica sa

Cristiano Jr este extrem de apreciat în Arabia Saudită. Tânărul fotbalist joacă la fel ca tatăl său pe poziția de atacant și marchează meci de meci. Bunica sa l-a laudat și ea, spunând că ar fi chiar mai bun decât tatăl său la vârsta pe care o are.

“Este special. Un copil diferit. Să spun adevărul: e mai bun decât era Cristiano la vârsta lui. Tot ce a învăţat Cristiano este în capul său. Cristianinho învaţă de la tatăl său, iar la vârsta pe care o are este deja mai bun decât tatăl său la aceeași vârstă, pentru că are profesor”, a declarat bunica sa.

“Adevărul este că totul indică faptul că Ronaldo va continua să mai joace câțiva ani. Astfel, posibilitatea ca el să joace alături de fiul său devine mai mare cu fiecare an în care Ronaldo rămâne activ”, au scris jurnaliștii portughezi de la A Bola.

Please follow and like us:
Pin Share