Darius Olaru speră ca Olanda să nu câștige EURO 2024. “Ar fi ultima cu care aş ţine”

Darius Olaru speră ca Olanda să nu câștige EURO 2024. “Ar fi ultima cu care aş ţine”

Naționala României a părăsit Campionatul European din Germania în faza optimilor de finală. Tricolorii au fost învinși cu 3-0 de Țările de Jos, iar unul dintre elevii lui Edi Iordănescu speră ca olandezii să nu fie cei care ridică trofeul la acest turneu final.

Cu cine ține Darius Olaru la EURO 2024

Țările de Jos vor juca în semifinale, miercuri seara, împotriva naționalei Angliei. Meciul se anunță extrem de echilibrat. Darius Olaru, internaționalul român, a vorbit despre favoritele sale de la EURO 2024.

Olaru nu consideră Olanda drept favorită la câștigarea acestui turneu final. Fotbalistul de la FCSB a declarat că nu poate susține echipa care a eliminat România de la EURO. Mai mult, din punct de vedere valoric, în opinia sa, Olanda este sub nivelul Spaniei, Franței și Angliei.

“(n.r. – Ţii cu Olanda?) Sincer, dintre cele patru care au mai rămas, ar fi ultima cu care aş ţine. Pe lângă faptul că ne-au bătut şi n-aş putea ţine cu ei din cauza asta. Le văd pe celelalte favorite decât pe Olanda”, a precizat mijlocașul naționalei României.

Darius Olaru: “Trebuie să fie doar începutul”

Fotbalistul de la FCSB, Darius Olaru, a vorbit și despre experiența de a juca la un Campionat European. Olaru a ținut să le mulțumească fanilor pentru tot sprijinul acordat în meciurile din Germania și a transmis că acest turneu final este doar începutul.

“Nu ştiu cine avea încredere în noi. Bucuria de după meci, bucuria cu fanii, fanii care ne-au aşteptat la gară, în faţa hotelului. Unde mergeam, ei erau prezenţi, a fost ceva de nedescris.

Din fericire, eu am trăit şi acea experienţă, la U21 (n.r. – Campionatul European), acum 5 ani, când ne-am calificat. A fost şi atunci, dar acum ca niciodată, naţionala mare… Au fost uimitori fanii, au venit după Turcia şi Germania, cred că am avut cei mai mulţi fani la EURO. Au fost extraordinari şi le mulţumim. Trebuie să fie doar începutul”, a încheiat Darius Olaru.

Darius Olaru a jucat în 2 partide la EURO 2024. Mijlocașul central a intrat pe finalul meciurilor cu Belgia și Olanda. Până în acest moment, Olaru a îmbrăcat de 20 de ori tricoul naționalei, însă nu a reușit să înscrie primul său gol pentru tricolori.

Pentru Darius Olaru urmează duelurile din preliminariile Champions League. FCSB va juca marți seara împotriva echipei din San Marino, Virtus, în primul tur preliminar. Roș-albaștrii sunt categoric favoriți. În cazul în care se vor califica în turul secund, bucureștenii se vor duela cu Maccabi Tel Aviv.

Please follow and like us:
Pin Share