De ce nu vorbește Serghei Mizil cu Monica Tatoiu de mai bine de 10 ani. Totul a pornit de la o aventură extraconjugală

De ce nu vorbește Serghei Mizil cu Monica Tatoiu de mai bine de 10 ani. Totul a pornit de la o aventură extraconjugală

Serghei Mizil și Monica Tatoiu sunt rivali de peste un deceniu, iar de curând, în cadrul unui interviu, Serghei Mizil a vorbit despre acest subiect. De ce nu se înțelege cu femeia de afaceri? Totul are legătură cu o aventură extraconjugală.

De ce nu se înțeleg Serghei Mizil și Monica Tatoiu

Invitat de curând în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Serghei Mizil a rupt tăcerea și a spus de ce nu are o relație bună cu Monica Tatoiu. Totul a început de la acuzele de infidelitate aduse Oanei Mizil, nepoata lui și fosta soție a lui Marian Vanghelie.

Primul conflict dintre Serghei Mizil și Monica Tatoiu a început în urmă cu 12 ani, iar de atunci au tot avut altercații repetate. Cei doi s-au contrazis destul de aprig, pentru prima dată, în emisiunea ”Happy Hour”, de la Protv.

La acea vreme, Monica Tatoiu spunea că Oana Mizil și Marian Vanghelie au avut o relație bazată pe adulter până să se afișeze public. Pentru susținerea argumentului său, Monica Tatoiu a dat ca exemplu un interviu al Oanei Mizil.

”A fost un interviu înainte de Crăciun în care Oana Mizil a fost întrebată dacă are o relaţie extraconjugală şi ea s-a uitat în ochii electoratului şi a spus că nu. Şi eu am minţit la viaţa mea, dar nu sunt om politic. Aici este vorba de morala politicienilor, cine fură azi un ou, mâine fură un bou”, declara afacerista.

Serghei Mizil nu a stat indiferent și a intervenit pentru a-i lua apărarea nepoatei lui. Dialogul a fost unul bazat pe un schimb de replici foarte dure, dar spre final, în ciuda limbajului colorat, disputa s-a încheiat într-o manieră politicoasă.

”Pot să vorbesc şi eu? Nu mă lasă să vorbesc. Lăsați-mă și pe mine să vorbesc, că vă promit că după emisiune vă invit la mine la restaurant și vă las să îmi vorbiți 8 ore non-stop”, spunea și Serghei Mizil la ”Happy Hour”.

Serghei Mizil, despre Monica Tatoiu: ”Nu există domeniu în care să nu știe”

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Serghei Mizil a motivat ieșirile sale față de Monica Tatoiu pe motiv că aceasta presupune că le știe pe toate. Se amuză teribil când astăzi o privește la TV și își exprimă părerea despre diferite subiecte.

”Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul. Ce îi reproșez ei este că ea știe totul. Frate, ai documente, ai tu ceva? Ea spune că știe ea. Acum mor de râs când o văd la televizor. Nu există domeniu în care să nu știe. Dacă te uiți la orice emisiunea, ea știe, dar ea nu știe că într-o emisiune ține cu unul, în alta ține cu altul. Ea îi încurcă.

Pe mine m-a enervat că Măruță m-a închis într-o cameră, să nu stau cu ea în platou. Eu mi-am dat seama după și m-am enervat. Dacă avem un dialog, nu stăm unul lângă altul? Cum adică mă închizi pe mine? Am prins-o în alt platou… dar nu am nimic cu ea. M-aș împăca cu ea, cu toate că m-a omorât în toate televiziunile. Bă, așa e ea până la urmă”, a explicat Serghei Mizil.

Please follow and like us:
Pin Share