Alimentul prin care Carmen Brumă păcălește foamea: ”Chestia aceasta este și demonstrată”

Alimentul prin care Carmen Brumă păcălește foamea: ”Chestia aceasta este și demonstrată”

Dacă vrei să pierzi din greutate, dar îți este greu să-ți potolești foamea, află că există soluții în acest sens. Îți trebuie doar voință de fier. Există un produs alimentar pe care dacă îl incluzi în micul dejun îți va fi suficient ore bune.

Ce produs se poate consuma dimineața pentru reducerea senzației de foame

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute nutriționiste din România, iar sfaturile sale sunt considerate adevărate exemple de către femeile care își doresc să aibă o siluetă suplă, asemeni ei. La cei 47 de ani, vedeta arată senzațional. Pentru asta, are o rutină pe care nu o încalcă niciodată.

Cea cunoscută și ca partenera jurnalistului Mircea Badea spune că unul dintre secretele datorită cărora are un corp de invidiat este un aliment pe care îl consumă dimineața. Este vorba despre oul fiert, care ar oferi cea mai mare senzație de sațietate.

Sunt suficiente două, trei ouă fierte la micul dejun, asortate cu fibre, legume sau o felie de pâine încât să îți potolești foamea pentru câteva ore bune. Abia după prânz vei mai simți iar nevoia de a mânca, potrivit lui Carmen Brumă.

”Studiul randomizat controlat, făcut de mine! De mine, pe mine. Acest studiu a constatat că dintre toate alimentele pe care poți să le mănânci dimineața, oul fiert îți dă cea mai mare senzație de sațietate.

Chestia aceasta este și demonstrată, dar eu vă spun strict din experiența mea. Oul are un indice de sațietate foarte mare, dar din experiența mea nimic nu te satură cum o face oul fiert. Mănânci unul, două sau trei ouă dimineața și, clar, nu îți mai este foame până după prânz încolo, în cazul meu. Dacă mai pun și niște fibre, legume și o felie de pâine, parfum”, a relatat Carmen Brumă într-un Instastory.

Cum își începe Carmen Brumă o zi

În alte Instastory-uri, partenera lui Mircea Badea le-a mărturisit fanilor cum își împarte mesele când are multe filmări sau evenimente, dar și cum își începe ziua. Așa cum era de așteptat în acest ultim caz, nu se poate fără sport.

”Ce mănânc într-o zi de filmare? Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu 15-20 de minute de mișcare. Apoi, prima masă este compusă dintr-un ou fiert, o roșie, cafea cu două cupe de colagen. Nu îmi place să mănânc foarte mult înainte de filmare”, a mai relatat Carmen Brumă pe Instagram.

Please follow and like us:
Pin Share