Cum încearcă Livia să treacă peste hate-ul primit după divorțul de Cătălin Bordea. Mesajul către iubitul ei, Spike

Cum încearcă Livia să treacă peste hate-ul primit după divorțul de Cătălin Bordea. Mesajul către iubitul ei, Spike

Livia se confruntă cu hate după ce l-a înșelat la Cătălin Bordea cu Spike, cel mai bun prieten al său. Dar, ea nu pare că se lasă afectată de comentariile rele și își continuă relația cu Spike.

Livia nu se lasă afectată de gura lumii

S-a împlinit un an de când Cătălin Bordea și Livia au divorțat și ea este în continuare ținta hate-ului primit în urma înșelării fostului ei soț cu cel mai bun prieten al lui, care a fost și cavaler de onoare la nunta lor, scrie Spynews.

Livia și Spike se afișează destul de rar împreună, dar mereu au dat de înțeles că sunt bine împreună și că nu se lasă afectați de comentariile răutăcioase.

Fosta soție a lui Bordea a postat o poză cu ea și actualul ei iubit și un mesaj prin care spune subtil că trece peste hate-ul primit cu ajutorul său.

„Iert lumea pentru că pentru că exiști tu”, a scris Livia Eftimie, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Livia (@livia.eftimie)

Cătălin Bordea, rol principal într-un film

Cătălin Bordea spune că au apărut noi oportunități în viața lui, după divorț, și că se simte bine, implicându-se în diverse proiecte de caritate, dar și în rolul lui principal într-un film.

„Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, declara Cătălin Bordea.

Reamintin că, Bordea și Livia s-au despărțit după ce comediantul ar fi aflat că ea l-a înșelat. Între ei ar fi existat ceva probleme înainte ca Bordea să plece în America Express, iar la întoarcere în țară spunea că soția lui se comporta diferit. Ulterior, a văzut în presă imaginile cu soția sa care se săruta cu Spike.

Please follow and like us:
Pin Share