Joe Biden nu este tratat pentru boala Parkinson. Un expert a vizitat Casa Albă de opt ori într-un interval de opt luni

Joe Biden nu este tratat pentru boala Parkinson. Un expert a vizitat Casa Albă de opt ori într-un interval de opt luni

Joe Biden nu este tratat pentru boala Parkinson. Un expert în această afecțiune a vizitat Casa Albă de opt ori într-un interval de opt luni, între iulie 2023 și martie 2024, scrie ABC7.com.

Președintele american Joe Biden nu este tratat pentru Parkinson

Medicul Kevin Cannard, neurolog și specialist în tulburări de mișcare, care lucrează la Walter Reed, a vizitat Casa Albă o singură dată, în noiembrie 2022.

Casa Albă nu va confirma dacă acesta a oferit consultanță cu privire la îngrijirea personală a președintelui, precizând într-o declarație că „o mare varietate de specialiști din sistemul Walter Reed vizitează complexul Casei Albe pentru a trata miile de militari care lucrează pe teren”.

Ca parte a examenului său anual, președintele a fost evaluat de un neurolog care nu a găsit niciun semn de Parkinson, conform rezumatului publicat în februarie.

„Un examen neurologic extrem de detaliat a fots din nou liniștitor în sensul că nu au existat constatări care să corespundă unei tulburări cerebleloase sau altei tulburări neurologie centrale, cum ar fi accident vascular cerebral, scleroză multiplă, Parkinson sau scleroză laterală ascendentă și nici nu există semn de mielopatie cevicală”, se arată în raport.

Amintim că Joe Biden a promis că va rămâne în cursa pentru Casa Albă, deși a fost criticat pentru prestația pe care a avut-o în cadrul dezbaterii cu Donald Trump. „Nu-mi pasă ce cred aceste nume mari”, a spus el.

„Concluzia e că nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri. Nu aș candida dacă nu aș crede absolut că sunt cel mai bune candidat pentru a-l învinge pe Donald Trump în 2024”, a adăugat Joe Biden.

Please follow and like us:
Pin Share