Locul unic din România unde există jacuzzi natural. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din țara noastră, se află la 45 de km de Cluj și puțini români știu de el

Locul unic din România unde există jacuzzi natural. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din țara noastră, se află la 45 de km de Cluj și puțini români știu de el

Vara este sezonul vacanțelor și al relaxării. Românii care vor să se bucure de liniște, pot opta pentru câteva zile într-un colț de Rai. Locația se află foarte aproape de Cluj și este un loc unic la noi în țară.

Locul din inima munților unde se află un jacuzzi natural

România are multe de oferit. Cei care vor să se bucure de peisaje uimitoare și vor să fie turiști în propria țară, au de unde alege. Locațiile de vis sunt la tot pasul, trebuie doar să fie descoperite.

Un astfel de loc magic se află la doar 45 de kilometri de Cluj. Nu este popular, astfel că cei care ajung aici sunt puțini. Însă, cei care au avut norocul de a-l descoperi, spun că este un colț de Rai.

Locul care i-a lăsat pe turiști muți de uimire este, de fapt, Cascada Ciucaș. Aici, are loc un fenomen special. De-a lungul timpului, apa care curge de pe versant și-a făcut un adevărat loc în stâncă.

Cei care au descoperit locul uimitor, spun că aici a luat naștere un uriaș jacuzzi natural. Dacă v-am stârnit interesul, trebuie să știți că drumul spre Cascada Ciucaș nu este deloc complicat, însă, necesită multă atenție.

Cum ajungi la Cascada Ciucaș și ce poți să faci aici

În primul rând, trebuie să ajungeți în satul Cheia. De aici, pornește un drum cu multe denivelări, lung de câțiva kilometri, care trebuie parcurs cu mașina. Deși nu va fi o experiență tocmai plăcută, automobilul este singura variantă.

După ce ați parcurs cei câțiva kilometri, restul drumul spre Cascada Ciucaș poate fi parcurs la pas. Peisajul din jur este o adevărată splendoare, astfel că vă veți putea bucura de toată frumusețea lui în drum spre cascadă.

Potrivit unui reporter observatornews.ro, drumul prin pădure este cel mai ușor traseu. Însă, asta nu înseamnă că nu trebuie să vă îmbrăcați corespunzător unei drumeții.

Chiar dacă drumul presupune un mic efort, totul va merita din plin, căci destinația finală este uimitoare. În jurul Cascadei Ciucaș, natura face legea. Viețuitoare trăiesc liniștite, fără a fi deranjate de oameni. Nici măcar turiștii nu le sperie.

Curajoșii care se aventurează până aici, se pot bucura de liniște și se pot scălda în lacul de la baza cascadei. Apa nu este deloc adâncă, ceea ce înseamnă că și cei mici se pot bălăci, fără să fie în pericol.

Please follow and like us:
Pin Share