Cazul 2 mai: Tatăl drogatului își vrea permisul înapoi – Mișcarea făcută de Mihai Pascu

Cazul 2 mai: Tatăl drogatului își vrea permisul înapoi – Mișcarea făcută de Mihai Pascu

Aroganță maximă din partea lui Mihai Pascu, tatăl beizadelei drogate, care și-a cerut înapoi permisul de conducere după ce a lovit jurnaliștii cu scuterul. Nu a avut succes! Procurorii de pe lângă judecătoria Sectorului 3 au decis până la urmă să respingă această cerere a lui Mihai Pascu.

Ieșea din sediul DIICOT, tocmai ce fusese audiat în dosarul deschis pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Atunci, a fost înconjurat de jurnaliști, iar în momentul în care s-a urcat pe scuter să plece l-a lovit pe unul dintre cunoscuții protestatari și a acroșat mai mulți operatori din presă.

Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat pentru vătămare corporală după ce a lovit cu scuterul 2 jurnaliști – A fost testat pentru alcool și droguri

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat și a omorât două persoane în stațiunea 2 Mai, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după ce a lovit doi jurnaliști la sediul DIICOT, joi după-amiază. La câteva ore după incident, bărbatul a fost ridicat de polițiști, iar în urma audierilor i s-au adus comunicat noile acuzații. Pascu senior a fost audiat joi în dosarul tragediei rutier cu 2 morți pe care a comis-o fiul său.

Cercetările sunt continuate în cauză de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Poliția a anunțat că Mihai Pascu a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise. Ambele rezultate au fost negative.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *