Doliu în lumea muzicii. Un celebru artist s-a stins din viață. A câștigat Globul de Aur pentru rolul din filmul ”A star is born”

Doliu în lumea muzicii. Un celebru artist s-a stins din viață. A câștigat Globul de Aur pentru rolul din filmul ”A star is born”

Doliu în lumea muzicii internaționale. S-a stins din viață o adevărată legendă, iar vestea morții lui i-a luat prin surprindere pe apropiați, dar și pe fani.

Kris Kristofferson a murit la 88 de ani

Lumea muzicii internaționale este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști s-a stins din viață, lăsând în urma lui un gol imens. Kris Kristofferson a murit la 88 de ani, iar cei care i-au ascultat muzica sunt în stare de șoc.

Vestea tristă a fost comunicată de către un reprezentant al artistului. Acesta a spus că Kris Kristofferson s-a stins din viață sâmbătă, în locuința sa din Hawaii. Apropiații, dar și toți cei care l-au iubit ca om și ca artist au transmis familiei condoleanțe.

”Vă mulțumim că l-ați iubit atâția ani, iar când veți vedea un curcubeu, să știți că ne zâmbește tuturor.” , a declarat familia regretatului artist, potrivit CBS News.

Deși s-a stins din viață, Kris Kristofferson va rămâne o adevărată legendă a muzicii country, dar și a actoriei. În continuare, fanii își vor aminti cu drag cariera sa și îi vor fredona cu nostalgie piesele.

Kris Kristofferson a primit un Glob de Aur pentru rolul din ”A Star is Born”

Kris Kristofferson s-a născut pe 22 iunie 1936 în Browsnville, Texas. A fost considerat unul dintre cei mai buni compozitori ai generației sale. Talentul său uimitor l-a ajutat să compusă piese remarcabile pentru alți colegi de scenă, precum Janis Joplin sau Johnny Cash.

Kris Kristofferson a avut o carieră remarcabilă, iar albumele pe care le-a lansat de-a lungul timpului s-au bucurat de un real succes. Însă, nu doar în lumea muzicii i-a mers bine, ci și în lumea actoriei.

Regretatul artist a fost o persoană versatilă, ceea ce i-a permis să intre în pielea multor personaje. A primit roluri în multe producții de succes, precum ”Blade” sau ”Pat Garrett and Billy The Kid”.

De departe, cea mai bună prestație a sa a fost cea din filmul ”A Star is Born”. Kris Kristofferson a jucat alături de Barbra Streisand, iar rolul i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un musical.

De-a lungul carierei sale, Kris Kristofferson a primit diverse distincții care i-au confirmat talentul. Regretatul artist a fost inclus și în Country Music Hall of Fame datorită contribuției sale remarcabile în lumea muzicală.

Please follow and like us:
Pin Share