Preparatul românesc care a ajuns viral pe internet. Străinii au fost uimiți de textura lui și vor să ajungă în România ca să-l savureze

Preparatul românesc care a ajuns viral pe internet. Străinii au fost uimiți de textura lui și vor să ajungă în România ca să-l savureze

Preparatul românesc care a ajuns viral pe internet. Acum, străinii vor să vină la noi în țară special pentru a-și încânta papilele gustative cu el.

Preparatul românesc care a ajuns viral pe internet

Fără doar și poate, gastronomia românească este una delicioasă. Avem multe preparate cu care ne putem mândri, iar gustul lor deosebit a fost confirmat inclusiv de străinii care ajung la noi în țară.

În ultima vreme, România a început să fie din ce în ce mai vizitată de străini. Dincolo de atracțiile turistice, mulți sunt ademeniți și de preparatele autentice românești.

Recent, un influencer din Serbia a ajuns la noi în țară și s-a oprit la faimoasa Piață Obor din București. Cunoscut în mediul online sub apelativul Balkandad, acesta nu s-a putut abține și a încercat faimoșii mici.

Influencerul din Serbia a rămas plăcut surprins de modul de preparare al micilor de la Terasa Obor. Ba mai mult, a spus că există și la el în țară un preparat asemănător, dar care se numește ”cevap”.

Aflat în România, Balkandad a încercat atât micii de la Obor, cât și papanașii de la Caru cu Bere

După ce a intrat în spatele tejghelei și a văzut cum se prepară faimoșii mici de la Obor, Balkandad a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestui preparat. Plăcut surprins de gustul unic al micilor de la Obor, influncerul i-a sfătuit pe toți să vină în România să îi încerce.

”Combinația cu muștar…perfectă! Îmi plac atât de mult, încât mi-am mai luat încă trei. Asta e cu adevărat o experiență românească. Acum știți, dacă mergeți în România, trebuie să încercați micii românești.”, a spus Balkandad pe TikTok.

Micii de la Obor sunt cunoscuți pentru gustul lor aparte și pentru textura lor deosebită. Se spune că sunt cei mai buni din Capitală, iar la Terasa din Obor, oamenii stau mereu la coadă pentru ei.

Micii de la Obor nu l-au cucerit doar pe Balkandad, ci și pe faimosul IShowSpeed. În vară, atunci când a venit în București, youtuberul cu peste 30 de milioane de urmăritori a gustat micii de la Obor și a fost de-a dreptul surprins de acest preparat.

Balkandad este cunoscut în mediul online datorită periplului gastronomic pe care îl face în jurul lumii. Ajuns în România, acesta a decis să încerce mai multe preparate autentice. După micii de la Obor, Balkandad a încerce și papanașii de la Caru cu Bere din Capitală.

Please follow and like us:
Pin Share