Michael Schumacher e socru mic, la 11 ani de la teribilul accident. Pasiunea moștenită de Gina de la fostul pilot

Michael Schumacher e socru mic, la 11 ani de la teribilul accident. Pasiunea moștenită de Gina de la fostul pilot

Puţine momente de fericire s-au perindat în familia lui Michael Schumacher de la fatidica zi de 29 decembrie 2013, atunci când legendarul pilot a suferit o căzătură dramatică la schi, în Alpii francezi. Unul dintre acestea este nunta fiicei lui Michael, Gina, care şi-a unit destinele cu iubitul Iain Bethke.

Gina Schumacher, pasionată de echitaţie, la fel ca tatăl său

Astfel, Michael Schumacher a devenit socru mic la 11 ani de când a ieşit total din viaţa publică, familia sa, în frunte cu soţia Corinna, preferând să păstreze misterul în ceea ce priveşte starea de sănătate a septupului campion mondial de Formula 1.

În vârstă de 27 de ani, Gina Schumacher este primul dintre cei doi copii ai lui Michael, germanul mai având un fiu, cu doi ani mai tânăr, Mick Schumacher. Acesta din urmă a călcat apăsat pe urmele tatălui, concurând în Marele Circ în sezoanele 2021 şi 2022.

La rândul ei, Gina a moştenit pasiunea tatălui său pentru sporturile care necesită o adrenalină în exces. Pe lângă cursele de maşini şi schiul, hobby care i-a adus teribilul accident din 2013, Michael Schumacher era îndrăgostit de cai şi de călărie, Gina devenind şi ea o recunoscută amazoană, cu participări la concursuri de echitaţie.

Nu se ştie dacă Michael Schumacher a participat la nunta fiicei sale

Sâmbăta trecută, Gina Schumacher şi-a concretizat relaţia de 7 ani cu iubitul Iain Bethke, cei doi căsătorindu-se la luxoasa Villa Yasmin din Mallorca. Este vorba despre o proprietate a familiei Schumacher evaluate la 30 de milioane de euro, cumpărată în 2017 de la Florentino Perez, preşedintele echipei Real Madrid.

Conform presei locale din Mallorca, ceremonia nunţii a durat aproximativ o jumătate de oră şi a fost urmată de o petrecere restrânsă. Nu s-a menţionat deocamdată nimic despre prezenţa lui Michael Schumacher, aflat în imposibilitatea de a se mişca şi de a comunica.

Fratele lui Michael Schumacher a recunoscut recent că e homosexual

În ultimii ani, una dintre puţinele dezvăluiri despre Michael Schumacher, care la 3 ianuarie 2025 va împlini vârsta de 56 de ani, i-a aparţinut Elisabettei Gregoraci, fosta soţie a magnatului Flavio Briatore, omul alături de care germanul a cucerit primele sale două titluri în Formula 1, cu echipa Benetton.

”Michael nu vorbește, comunică doar cu ochii. Doar trei persoane îl pot vizita şi ştiu cine sunt. Ei s-au mutat în Spania, iar soţia sa a făcut un adevărat spital în casa în care stau”, a spus italianca, fost fotomodel şi vedetă de televiziune.

Dacă despre apariţia lui Michael Schumacher la nunta fiicei sale nu se ştie nimic, se pare că la eveniment a participat în schimb fratele acestuia, Ralf, alături de partenerul său de viaţă. La rândul său fost pilot în Formula 1, Ralf Schumacher a făcut recent o dezvăluire neaşteptată, mărturisind că e homosexual, în ciuda faptului că a fost căsătorit şi că are un copil.

Please follow and like us:
Pin Share