Fedezd fel a határtalan játékélményt a Gémklubbal!

Fedezd fel a határtalan játékélményt a Gémklubbal!

Arról nem is beszélve, hogy a mai elektromos kütyüktől zsongó világban hatalmas szüksége van gyermekeinknek arra, hogy a játék-élményt társasjátékok formájában tapasztalhassák meg. Képzeld el azt a péntek estét, ahol a család együtt legózik, vagy éppen baráti társasággal Gazdálkodj okosanban méritek össze a tudásotokat.

A Gémklub – Magyarország vezető társasjáték kiadója – mindig azt a küldetést tartotta szem előtt, hogy minél több emberhez eljuttathassa a társasjátékozás élményét, a modern társasjátékokat, legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről. Ebben a küldetésükben most szintet léptek, ugyanis ezentúl határok nélkül biztosítják mindenki számára a játékélményt. Mostantól ugyanis nem állítja meg őket az országhatár, mert Romániába is kiszállítják nektek kedvenc társasjátékaitokat!

Miért érdemes társasjátékozni?

A társasjátékok összekovácsolnak. Legyen szó családi-, munkahelyi- vagy baráti kapcsolatokról, a közös játék fejleszti a szociális készségeinket. Csapatjátékok esetében különböző problémákat együtt kell megoldanunk, használnunk kell az agyunk kreatív oldalát, ugyanakkor szemtől szemben, személyesen kerülünk interakcióba a másik féllel.

A mai világunkban, amikor az online kommunikáció ennyire előtérbe kerül, úgy a felnőttek mint a gyerekek számára nagyon fontos, hogy élő szóban is képesek legyenek a véleménycserére, a vitára.

A társasjátékok számtalan dolgot taníthatnak: fejleszthetnek beszédkészséget, egyensúlyérzéket, a finommotorikus képességeket, de akár az önbizalom-növelést is megcélozhatják. Sokat olvashatunk arról, hogy a gyerekek leutánozzák a környezetükben élő felnőttek viselkedését: tanítsuk meg nekik társasjátékok révén a világ működését.

A tanulás mellett a társasjátékok fontos előnye, hogy szórakoztatnak.

A Gémklub kínálatában szereplő több ezer játék mindegyike olyan színes, mesés formavilággal és dizájnnal rendelkezik, amelyek kiszakítanak a szürke hétköznapokból, és garantáltan eszünkbe sem jut majd a telefon után nyúlni. Mennyivel jobban hangzik egy olyan szórakozási forma, ahol egyszerre leljük örömünket a tevékenységben, közben játszva tanulunk, és nem folyik el az idő a közösségi média pörgetésével.

Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb játékot?

Elmondható, hogy ahány személyiségű ember, annyi társasjáték érhető el a piacon. Nézzük meg közelebbről, hogy kihez milyen játék passzol leginkább:

ha azok közé tartozol, akik imádják a különböző történeteket, akkor számodra a történetvezérelt társasjátékok passzolnak, ahol magának a cselekménynek van igazán fontos szerepe;
azt mondják rólad, hogy előre tervező típus vagy, aki nem retten meg, ha problémákról van szó? A stratégiai játékokat neked találták ki;
a belépő- és családi társasok összehozzák a különböző életkorú társaságot. Ha szeretnél egy igazi közösségi élményt, amelyben egyenrangú partnerként vehettek részt, akkor válassz családi játékot;
a gyerekeknek szóló társasjátékok valójában varázslatos mesék, amelyeket játszva a gyerek belefeledkezhet a játék örömébe, miközben szórakozva tanul és fejleszti magát;
tizennégy éves kor felett már felnőtt társasokról beszélünk, amelyek egyaránt lehetnek stratégiai vagy történetvezérelt játékok, ugyanakkor érdemes egy szóra megállnunk a parti társasjátékok mellett is. Ezekben a játékokban ugyanis az egymásra figyelés és az ötletgazdagság a kulcsfontosságú. Válasszatok egy kommunikációs-, gyorsasági- vagy ügyességi társasjátékot, és induljon a buli;
ha szívesen fejtesz keresztrejtvényt, fejtörőket mi más lenne számodra a legmegfelelőbb, mint egy absztrakt, vagy tematikus logikai társasjáték. A megoldások keresése fejleszti a logikai- és a kombinációs készséget, valamint a gondolkodást;
ha te vagy a vicckirály a környezetedben, válassz vicces társasjátékokat, vagy mutasd meg a többieknek valamelyik nem hagyományos formájú kártyajátékot, mint amilyen a Dobble is.
Miért válasszátok a Gémklubot?

A gemklub.hu webáruházban minden korosztály és minden stílus rajongója megtalálhatja a számára legkedvesebb társasjátékot. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, ízig-vérig társasjátékos csapat válogatja össze a legmodernebb játékokat számotokra, így biztosak lehettek benne, hogy mindenki igényeit figyelembe veszik.

Legyen szó gyerek- vagy felnőttjátékokról, egyedül, párban, családdal, barátokkal vagy kollégákkal való játékokról, a Gémklubnál minden típusú játékot megtaláltok.

Felhasználóbarát felületükön különböző szűrések segítenek abban, hogy a legcélravezetőbben és a leggyorsabban rátalálj az igazán neked való játékra. Ha pedig már konkrétan tudod, hogy melyik társasra fáj a fogad, akkor könnyedén beírhatod a keresőbe, és pár másodperc múlva meg is rendelheted.

Életünk számos területén szükségünk lenne arra, hogy lazábban, játékosabban álljunk az élethez.

A társasjátékok segítenek növelni a boldogságszintünket, hiszen legyen szó stratégiai játékról, vagy éppen szórakoztató parti társasról, garantáltan sok nevetésben lesz részünk.

Űzzétek el a stresszhormonokat a Gémklubbal!

Társasjátékot ajándékba?

Azon túl, hogy természetesen saját magadat is bármikor meglepheted egy játékkal, hiszen a Gémklubnál akár egyszemélyes játékok közül is választhatsz, ajándékozd meg szeretteidet. Talán a gyerekekkel kicsit könnyebb dolgunk van, hiszen sok esetben már konkrét társasjáték vagy legó névvel érkeznek hozzánk, viszont a gyerek tizedik osztálytársának születésnapjára készülve meggyűlhet a bajunk a jó ajándék kiválasztásával.

A Gémklubnál korosztály szerint válogathatsz készségfejlesztő és kooperatív társasjátékok közül,

de még ezek után is nehezen hozol döntést, akkor körbenézhetsz Top50-es ajánlatuk között, hiszen a legközkedveltebb társasjátékokat is összegyűjtötték nektek.

Ha te is unalmasnak találod, hogy minden ünnepre bögrét vagy zoknit ajándékozol, akkor idén felturbózhatod a családi eseményeket. Biztosa minden családtagodról, barátodról eszedbe jut egy olyan jellemvonás, amihez társítható is egy társasjáték. Nagytatád sokat mesélt arról, hogy fiatalkorában mennyit sakkozott, lepd meg egy minőségi sakk-készlettel. Barátnőd nagy Harry Potter rajongó, válaszd számára a népszerű Uno kártyát mágikus dizájnnal. A Gémklub széles választékkal, kiváló minőségű termékekkel és gyors, megbízható szállítással áll rendelkezésetekre.

Különleges játékélmény, különleges ajánlatok

A Gémklub célja a társasjáték kultúra terjesztésével elérni, hogy minél több család és baráti társaság egyre több időt töltsön értékes, tartalmas együttléttel. Ettől válik különlegessé az általuk kínált játékélmény, hiszen ha társasjátékot rendelsz, akkor gyakorlatilag annak adsz lehetőséget, hogy szeretteiddel minőségi időt tölthess együtt.

Kínálatukban számos rendkívül népszerű társasjáték márka megtalálható magyar nyelven, mint például a Dixit, Dobble, Fedőnevek, Bang, Pandemic, Concept, Azul, 7 csoda, The Mind és sok más. Ugyanakkor saját fejlesztésű társasjátékaik közül jó néhány ismert és közkedvelt, mint az Igen?, a Fröccs, a Spicy, a Sweet & Spicy a Lélekpillangó stb.

A Gémklub segít eligazodni a széles társasjáték-kínálatban, és segít mindenki számára megtalálni az adott élethelyzetében a leginkább neki váló társasjátékot. A könnyen értelmezhető, gazdagon illusztrált, sokat tesztelt játékszabályokon túl játékbemutató videók és cikkek segítik, hogy a játékostársak könnyen és gyorsan játékélményhez jussanak.

A társasjátékok mellett különböző kiegészítők széles tárházát is kínálják. Ne legyen többé gond, hogy elgurult a dobókocka évekkel ezelőtt, és nincs mivel játszani.

Könnyű és gyors rendelés

A Gémklubnál a rendelés folyamata egyszerű és kényelmes. Válogassatok óriási kínálatukból, válasszátok ki a megfelelő társasjátékokat, adjátok le a rendelést – és egy gyors kiszállítás után már le is ülhettek az asztalhoz játszani! Mire leszervezed a baráti találkozót, és előkészíted a harapnivalót, a társasjáték is megérkezik hozzád. Ha olyan jó társasjátékot választasz, még az is lehet, hogy a futár is nálad ragad.

Játékélmény mindenhol, ahol elérhetők vagyunk

A szállítást mostantól Románia területére is kiterjesztették, így tényleg határok nélkül élvezhetitek a játékokat. Legyen szó egy hosszú hétvégéről, családi összejövetelről vagy baráti estéről, a Gémklub társasjátékai garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak.

Frenetikus partijátékok?

Stratégiai gyöngyszemek?

Törzsvásárlói kedvezmények?

Minden a webáruházukban vár rátok, egy kattintásnyi távolságra!

Ne habozzatok! Társasozzatok határok nélkül!

Irány a gemklub.hu!

Mert a játék élmény – határtalan élmény!

(X – fizetett hirdetés)

Please follow and like us:
Pin Share