Ce s-a ales de Constantin Zamfirescu. Personajul Gogoașă din Trăsniți în NATO s-a vindecat de o boală gravă, dar încă are probleme: ”Sunt restanțier la somn, la odihnă”

Ce s-a ales de Constantin Zamfirescu. Personajul Gogoașă din Trăsniți în NATO s-a vindecat de o boală gravă, dar încă are probleme: ”Sunt restanțier la somn, la odihnă”

Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului drept Gogoașă din “Trăsniți în NATO”, a învins o luptă cu cancerul, dar actorul se confruntă acum cu noi provocări. El muncește din greu ca taximetrist pentru a-și plăti facturile.

Ce s-a ales de Constantin Zamfirescu. Personajul Gogoașă din Trăsniți în NATO s-a vindecat de o boală gravă, dar încă are probleme: ”Sunt restanțier la somn, la odihnă”

Constantin Zamfirescu, actorul cunoscut pentru rolul Gogoașă din serialul “Trăsniții”, a trecut prin momente grele în ultimii ani. În 2020, a primit o veste care i-a schimbat viața când a fost diagnosticat cu cancer. Cum se simte în prezent?

În 2020, Constantin Zamfirescu a primit vestea că suferă de cancer, o lovitură grea pentru el și apropiații săi. Pentru a combate boala, medicii au decis că trebuie să-i îndepărteze rinichiul drept printr-o operație complexă. Din fericire, Constantin a reușit să învingă cancerul, dar lupta nu s-a terminat acolo.

Deși sănătatea lui e încă fragilă, actorul muncește din greu. E taximetrist și lucrează 10 ore pe zi, șapte zile din șapte. Nu are de ales – are rate de plătit și trebuie să se descurce cumva.

Constantin Zamfirescu, despre dorința de a se întoarcere în televiziune

Constantin Zamfirescu ar fi bucuros să se întoarcă pe micul ecran, dar nu în pielea lui Gogoașă. Chiar dacă “Trăsniții” ar reveni la Prima TV, actorul simte că a închis acest capitol din viața sa.

„Vreau să precizez, încă din start, că relația mea cu „Trăsniții’ s-a încheiat, definitiv și irevocabil, acum 6 ani, din motive strict financiare. Nu vreau să dezvolt subiectul, sunt lucruri prea dureroase”, a declarat actorul pentru click.ro.

Constantin și-ar dori să se întoarcă la actorie, dar spune că e greu. Crede că televiziunile caută acum alte tipuri de actori și de emisiuni. El simte că “seniorii” ca el nu mai au loc pe micul ecran.

Despre “Trăsniții”, serialul care l-a făcut celebru, Constantin are amintiri dulci-amare. A plecat din emisiune acum șase ani din cauza banilor, și spune că a fost o despărțire dureroasă.

„În televiziune, jocurile sunt deja făcute, la toate posturile. Sincer, am tot încercat, până am dezarmat. Să fii ghiocel, nu corespunde cu modul meu de gândire! Adevărul este că suntem seniori, ca vârstă, iar tineretul de azi nu a urmărit serialul. Publicul nostru era de la 35 de ani în sus, iar tinerii care sunt majoritari azi ca public nu ne mai știu, noi nu corespundem cerințelor actuale.

Ce am făcut atunci e diferit, acum tinerii nu mai au răbdare, dacă nu le atragi atenția, încă din primele 2 -3 secunde, renunță, schimbă postul, vor acțiune din start. Ei nu mai au răbdarea să urmărească firul acțiunii, prin urmare, acesta este și targetul pe care s-au focusat televiziunile”, a declarat Constantin Zamfirescu pentru sursa menționată mai sus.

Constantin Zamfirescu lucrează ca taximetrist în continuare. Cum se simte la patru ani de la diagnosticul de cancer

De mai bine de doi ani, Constantin Zamfirescu și-a schimbat radical cariera, devenind taximetrist. Despre noua sa ocupație, actorul mărturisește cu sinceritate:

“Câștig ceva bani numai dacă stau 10 ore în trafic, 7 zile din 7. Sunt nevoit să lucrez mult, pentru că mi-am luat o mașină în leasing și trebuie să-mi acopăr ratele. Recunosc, sunt restanțier la somn și la odihnă.”

El spune că mulți clienți îl recunosc și îi împărtășesc nostalgia pentru comediile de altădată: “Își manifestă tristețea că nu se mai face comedie ca acum 10-20 de ani. În afară de ‘Las Fierbinți’, celelalte producții de gen sunt chestii mult prea aerisite, fără consistență.”

Deși muncește mult, Constantin încearcă să aibă grijă de sănătatea lui. Trebuie să bea multă apă și să ia medicamente pentru tensiune. Uneori, piciorul i se umflă din cauza operației.

Cu toate greutățile, Constantin rămâne optimist. El crede că o atitudine pozitivă e cheia pentru a trece peste probleme.

„Am trecut printr-un cancer, sper să nu mai dezvolt și un altul. Nu cred însă că se va întâmpla asta, pentru că eu gândesc pozitiv. Dacă te închizi într-o cameră și te faci mic, deja ești un învins. Dar, dacă ești jovial, vesel, dacă vezi partea plină a paharului, așa cum sunt eu, atunci toate lucrurile decurg bine. N-ați văzut că, odată cu trecerea anilor, dacă mereu ai stat încruntat, capeți un chip de om trist, cu gură căzută? Devii o murătură stricată, care comentează la orice.

Eu mai am un singur rinichi și țin o anume dietă. Trebuie să consum o cantitate dublă de lichide și mai iau niște pastile pentru inimă, am ceva probleme cu tensiunea. Pe partea pe care nu mai e un rinichi, toate țesuturile sunt supuse unor acumulări de lichide, iar glezna mea se manifestă, se mai inflamează”, a povestit actorul care l-a interpretat magistral pe „Gogoașă’, în ‘Trăsniții’.

Please follow and like us:
Pin Share