Jose Mourinho, moment inedit în Turcia. Cum a încercat să își facă dreptate în timpul unui meci

Jose Mourinho, moment inedit în Turcia. Cum a încercat să își facă dreptate în timpul unui meci

Fenerbahce s-a impus în deplasare în fața celor de la Antalyaspor, scor 2-0. În timpul meciului din Turcia, Jose Mourinho a creat un moment inedit în care a încercat să își facă dreptate în urma unei decizii de arbitraj.

Jose Mourinho, moment inedit în Turcia. Cum a încercat să își facă dreptate în timpul unui meci

Cu câteva minute înaintea golului doi, unul dintre arbitri asistenți din Antalyaspor – Fenerbahce 0-2 a semnalizat offside la poziția lui Edin Dzeko. Acest lucru a dus la un moment inedit în Turcia, unde implicat a fost chiar Jose Mourinho.

Portughezul a revăzut faza pe laptop în care atacantul său a marcat și a simțit că echipa sa a fost dezavantajată, decizia fiind una incorectă.

Câteva momente mai târziu, acesta pune laptopul în fața unei camere care transmitea live la TV pentru a arăta publicului că arbitrul a greșit.

Centralul nu a agreat modul în care antrenorul lui Fenerbahce a încercat să își facă dreptate în timpul meciului. Astfel că i-a acordat direct cartonașul galben.

Meanwhile in Turkey, Mourinho was upset that Dzeko’s goal was ruled offside too quickly so he did the only logical thing… he setup his laptop in front of the camera showing the decision.

This is why he’s the Special One. THIS is football heritage. 😂 pic.twitter.com/oj3E48n96z

— Zwë 🍟 (@ZwebackHD) September 29, 2024

Pentru formația antrenată de “The Special One” a deschis scorul Dusan Tadic. În minutul 63, decarul a primit o pasă excelentă care l-a pus față în față cu portarul. Sârbul a marcat fără probleme cu piciorul stâng.

În minutul 81, Filip Kostic, jucătorul împrumutat de la Juventus, a trimis o centrare în careu pentru colegii săi. Însă, balonul l-a lovit direct pe fostul jucător de la U Cluj, Thalisson Kelven, care a marcat un autogol.

Fenerbahce este pe locul 2 în Superliga Turciei. După 7 meciuri, elevii lui Jose Mourinho au strâns 16 puncte. Iar aceștia sunt cu 3 puncte în spatele rivalei Galatasaray, cu care au pierdut derby-ul în turul campionatului.

Următorul meci al celor de la Fenerbahce în campionatul Turciei va fi tot în deplasare cu Samsunspor, locul 3 în clasament. Până atunci, elevii antrenați de “The Special One” vor avea un nou test în Europa League în fața celor de la Twente.

Please follow and like us:
Pin Share