Accident mortal în Mureș. Două mașini s-au făcut praf, iar un bărbat și-a pierdut viața pe loc

Accident mortal în Mureș. Două mașini s-au făcut praf, iar un bărbat și-a pierdut viața pe loc

Un accident mortal a avut loc îm localitatea Sighișoara, județul Mureș. În urma tragicului eveniment rutier, salvatorii ajunși la fața locului au declarat decesul unuia dintre șoferi, care a murit pe loc.

Accident mortal în Mureș

Un accident tragic a avut loc pe DN 14, la ieșirea din localitatea Sighișoara spre Daneș. În acest eveniment rutier au fost implicate două mașini. Dintre cele două victime, un bărbat a murit pe loc, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

La fața locului s-au deplasat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În spijinul acestora a fost alocată și o ambulanță SAJ.

„Din primele informaţii în urma accidentului, au fost implicate două autoturisme cu două victime. Din nefericire, pentru o victimă de sex masculin, a fost declarat decesul de către medicul aflat la faţa locului”, a transmis ISU Mureş.

Accident cu un microbuz plin cu copii

Tot în județul Mureș a avut loc un accident rutier, duminică, 29 septembrie, în localitatea Lunca. A fost implicat un microbuz care transporta 17 copii și cinci adulți. La fața locului s-au deplasat autoritățile și cadrele medicale.

Acolo s-au prezentat pompieri din Reghin, cu o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a fost alocată și o ambulanță SAJ.

„Pompierii militari mureşeni au fost solicitaţi cu puţin timp în urma pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de descarcerare şi prim ajutor medical la un accident rutier produs în localitatea Lunca”, a transmis, duminică seară, ISU Mureş.

Cu toții au fost la un pas de tragedie. Copiii se întorceau de la un meci de fotbal și mai aveau 10 kilometri până acasă. Șoferul automobilului circula în spatele microbzului. Ambele mașini au ajuns direct în lanul de porumb de la marginea șoselei.

Mai mult, la locul accidentului au fost trimise si mai multe echipaje de poliție. Potrivit primelor cercetări, autoturismul s-a cionit de microbuz. Cadrele medicale au evaluat toate persoanele implicate și au constatat faptul că nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale suplimentare.

Please follow and like us:
Pin Share