Rareș Pop, implicat în scandalul din Giulești, povestește tot: „Îmi pare rău, a fost o reacție la cald! Dar nu mă voi lăsa doborât!” Mesaj pentru ziariștii agresați

Rareș Pop, implicat în scandalul din Giulești, povestește tot: „Îmi pare rău, a fost o reacție la cald! Dar nu mă voi lăsa doborât!” Mesaj pentru ziariștii agresați

Partida Rapid – Oțelul, încheiată cu scorul de 0-0, a fost umbrită de un incident. Rareș Pop, impresarul de casă al gălățenilor, a bruscat câțiva jurnaliști. Acesta a comentat în direct incidentul petrecut sâmbătă seară.

Rareș Pop a povestit totul despre incidentul din Giulești

Cristian Chira a ieșit accidentat grav în partida cu Rapid. Jurnaliștii au mers să vadă ce se întâmplă cu fotbalistul Oțelului, însă au avut parte de un moment total nepotrivit pe un stadion de fotbal. Rareș Pop, impresarul echipei moldave, a agresat ziariștii, inclusiv pe Iulian Stoica, reporterul FANATIK, pe care l-a amenințat cu bătaia

Rareș Pop a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru a clarifica tot ceea ce s-a întâmplat. Oficialul gălățenilor a mărturisit că regretă tot ceea ce s-a întâmplat.

„Ce pot să spun, regret foarte tare tot ce s-a întâmplat. Nu îmi stă în caracter să fac așa ceva. Niciodată nu o să poți să mulțumești pe toată lumea, în general.

Îmi asum toată critica pe care o primesc. Încerc să iau constructiv ceea ce primesc. Nu o să mă las doborât, trebuie să înfrunt situația și să învăț din greșeli.

În momentul în care s-a accidentat (Chira nr.) m-am panicat, am coborât să văd. M-a sunat mama lui, plângea în telefon, toată familia îngrijorată, fratele lui voia să vadă ce s-a întâmplat.

Știind că eu îl reprezint și l-am adus la Oțelul, suntem și prieteni, de știm de mulți ani și avem o relație foarte apropiată, l-am văzut ca pe fratele meu. M-am simțit responsabil când s-a accidentat, chiar dacă nu a fost din vina mea.

Ce s-a întâmplat acolo a fost o reacție la cald. Nu o să se mai întâmple, cu siguranță. Ideea este că știu că există un echilibru între viața privată și dreptul publicului de a fi informat, dar atunci am crezut că dreptul jucătorului a fost încălcat atunci”, a spus Rareș Pop la FANATIK SUPERLIGA.

Mesajul lui Rareș Pop pentru jurnaliștii amenințați

Impresarul a avut un mesaj și pentru jurnaliștii pe care i-a amenințat în acel moment. Rareș Pop a spus că își cere scuze față de cei pe care i-a bruscat și cărora le-a creat astfel neplăceri.

„Îmi cer scuze pentru evenimentul neplăcut. Îmi cer scuze față de toate persoanele implicate în evenimentul de sâmbătă seară și sper să ne întâlnim cu toții în alte circumstanțe”, a mai spus Rareș Pop la FANATIK SUPERLIGA.

Rareș Pop a vorbit despre conflictul din Giulești

Please follow and like us:
Pin Share