Geoană, îndemn pentru strângerea de semnături pentru candidatură. „Este nevoie de un ultim efort și intrăm în linie dreaptă!”

Geoană, îndemn pentru strângerea de semnături pentru candidatură. „Este nevoie de un ultim efort și intrăm în linie dreaptă!”

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, a anunțat, luni, că se apropie termenul limită de depunere a semnăturilor necesare pentru candidatura sa, îndemnându-și susținătorii la „un ultim efort și intrăm în linie dreaptă!”.

„Un ultim efort și intrăm în linie dreaptă”

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale din noiembrie, și-a îndemnat susținătorii să semneze pentru candidatura sa la Cotroceni, în condițiile în care termenul limită de depunere a semnăturilor necesare se apropie de sfârșit.

Alegerile prezidențiale au loc la 24 noiembrie, primul tur de scrutin, și la 8 decembrie, turul al doilea. Candidaturile se depun cel mai târziu la data de 5 octombrie.

Mircea Geoană a subliniat efortul pe care l-au făcut susținătorii lui, inclusiv pentru voluntarii Mișcării România Renaște, care-l susține în cursa prezidențială, spunând că „este nevoie de un ultim efort și intrăm în linie dreaptă!”, referindu-se la strângerea de semnături.

„Alături de mine, pentru deceniul renașterii naționale”

„Mai avem câteva zile până la termenul limită de depunere a semnăturilor necesare pentru candidatura mea independentă la Președinția României. A fost un efort uriaș, atât pentru voluntarii Mișcării România Renaște! din țară și din diaspora, dar și pentru cetățenii români care au vrut să mă ajute și s-au mobilizat într-un număr impresionant”, a scris Mircea Geoană pe pagina sa Facebook.

„Vă mulțumesc pentru sprijin și vă aștept în continuare, alături de mine, pentru deceniul renașterii naționale”, a adăugat el. Anterior, într-o altă postare, fostul secretar general adjunct al NATO, a apreciat că alegerile prezidențiale din acest an sunt „cele mai importante” din ultimii 35 de ani.

„Rușii nu-și doresc un fost șef NATO la conducerea României”

El a spus că candidatura sa este atacată de adversarii politici din țară dar și de, spune el, forțe ostile României ca țară UE și NATO, în special Rusia, care nu ar dori ca un fost lider al Alianței să ajungă la Cotroceni.

„Și uitați-vă la modul în care este atacată campania mea, din interior și exterior, de partidele tradiționale, care primesc bani mulți de la buget, dar și de troli de la Belgrad sau Chișinău, pentru că rușii nu-și doresc un fost șef NATO la conducerea României”, a scris Mircea Geoană.

Please follow and like us:
Pin Share