Război cu blesteme, aur și haine de brand, după înmormântarea Anei Maria Vasiliu: ”Să arate fătuca ce are pe numele ei”. Exclusiv

Război cu blesteme, aur și haine de brand, după înmormântarea Anei Maria Vasiliu: ”Să arate fătuca ce are pe numele ei”. Exclusiv

Scandal uriaș între soacra Anei Maria Vasiliu și una din surorile decedatei, la o o săptămână după înmormântarea româncei ucisă în Olanda! Mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei răspunde acuzațiilor lansate de fosta cumnată a fiului ei.

Scandal monstru între soacra Anei Maria Vasiliu și sora defunctei, pe haine, bani și aur!

Larisa, una din surorile Anei Maria Vasiliu, a ieșit public și a dat de pământ cu familia lui Gabriel de la Puterea Dragostei. A acuzat-o pe femeie că i-a blestemat sora în momentul în care s-a dus să facă bani în Olanda. I-ar fi zis că își dorește ca Ana Maria să se întoarcă acasă între patru scânduri, lucru care s-a și întâmplat, din nefericire.

Larisa a mai spus că soacra Anei Maria Vasiliu ar fi făcut figuri și cu privire la înmormântarea femeii în vârstă de 34 de ani. Ar fi cerut o oră anume ca să poată ajunge la înmormântare, unde, în afară de Gabriel, care a ajuns cu un buchet de trandafiri albi, Tincuța Vasiliu nu s-a prezentat nici măcar cu o lumânare.

Mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei o trimite pe sora Anei Maria să învețe carte: „A spus niște aberații”

Cât despre banii de repatriere a defunctei, Larisa a spus că ea a suportat toate costurile, în jur de 3.500 de euro. De asemenea, în declarațiile făcute pentru cancan.ro, sora Anei Maria o acuză pe mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei că nu vrea să înapoieze hainele și aurul pe care le deținea femeia. Larisa și-ar dori să dea de pomană hainele surorii sale.

FANATIK a contactat-o pe soacra Anei Maria Vasiliu pentru a răspunde acestor acuzații neașteptate. Tincuța Vasiliu neagă, în mare parte, afirmațiile făcute de sora Anei în presă,  extrem de revoltată de lucrurile care au ajuns la urechile ei.

„Am văzut că a spus niște aberații. Decât să vorbească ce nu este adevărat, mai bine se duce să învețe carte. Întotdeauna ea a avut ceva de comentat la adresa noastră. Ea știe totul, dar, de fapt, nu e nimic adevărat din ce a spus. Nu e adevărat cu acel blestem, că i-aș fi zis să se întoarcă acasă între patru scânduri și alte alea. A fost o discuție între noi, dar nu la modul acesta.

Legat de ce a mai spus ea, cum aș fi putut eu face acest gest, să nu merg cu o lumânare și flori? E urât ce poate spune!”, a declarat soacra Anei Maria Vasiliu, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Era o relație foarte frumoasă între noi. Mai erau mici discuții, dar noi nu ne supăram una pe alta”, a ținut să adauge Tincuța Vasiliu.

„Să vă arate această fătucă ce are ea pe numele ei, cheltuielile făcute pentru înmormântarea Anei?”

Cu privire la banii dați pe repatriere, și aici mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei ține să puncteze anumite lucruri. O acuză pe Larisa, din nou, că minte.

„Despre funeralii, aș vrea să adaug: să vă arate această fătucă ce are ea pe numele ei, cheltuielile făcute pentru înmormântarea Anei? Nimic! Cine s-a ocupat de această înmormântare a fost o altă persoană. Nu pot să îi dau numele. Îmi pare rău, chiar și banii, ăia 3.500 de euro, mi i-a trimis acea persoană și pe domnul de la funeralii. Eu nu pot minți, pentru că nu îmi permit.

Iar cu lucrurile Anei, nu-i problema mea ce are și ce nu are. Ana era soția copilului meu. El face ce vrea. Sunt deciziile lui în ceea ce privește ce au avut. Nici nu trebuie să discute absolut nimeni. Apoi cu aurul… Ce aur, oameni buni? 400-500 de grame de aur! Ferească Dumnezeu!”, ni s-a spovedit mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei.

Soacra Anei Maria Vasiliu o ia la trântă pe Larisa: „Să îi fie rușine!”

Din toată familia decedatei, Tincuța Vasiliu ne-a spus cu cine păstrează legătura, chiar dacă nu iese la cafele cu ele și nu se sună zilnic. „Cu cuscra vorbesc. Nu în fiecare zi, dar vorbim și cu sora ei, care are un copil. Sunt foarte multe de spus, dar face parte din interiorul familiei și nu îmi place. Trebuie să avem un pic de bun simț și decență pentru a respecta memoria Anei”, a mai spus, Tincuța, pentru FANATIK.

Mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei a revenit, în final: „Iar de banii primiți de la persoana respectivă, să îi fie rușine! Să facă public, o rog, dacă s-a trimis cuiva din familia mea, să îi fie rușine! Noi avem bani. Nu am cerut de la nimeni un cent pentru nimic. Avem salarii, muncim pentru bani, stăm liniștiți cu capul pe pernă”.

Please follow and like us:
Pin Share