Șumudică a luat atitudine după scandalul din Giulești de la Rapid – Oțelul 0-0. „Nu-mi venea să cred. E un gest necugetat! Fotbalul fără media e zero!”

Șumudică a luat atitudine după scandalul din Giulești de la Rapid – Oțelul 0-0. „Nu-mi venea să cred. E un gest necugetat! Fotbalul fără media e zero!”

Meciul dintre Rapid și Oțelul Galați a avut un eveniment controversat, după accidentarea tânărului Cristian Chira. Rareș Pop, impresarul băiatului, a reacționat vulcanic în momentul în care ziariștii au venit să se intereseze de starea fotbalistului.

Marius Șumudică: „Fotbalul fără media e zero”

În minutul 48 al partidei, jucătorul Oțelului, Cristian Chira, s-a accidentat grav. A fost scos pe targă înafara terenului de joc și transportat la ambulanță pentru a fi trimis spre Spitalul Floreasca.

Atunci, jurnaliștii mai multor trusturi sportive au intervenit pentru a se interesa de starea de sănătate a fotbalistului. În timp ce ziariștii își făceau treaba, impresarul jucătorului a împins un reprezentant de la o altă publicație, iar altuia a vrut să-i smulgă telefonul din mână. Jurnalistului FANATIK, Iulian Stoica, i-a promis o „bătaie” în caz că nu sterge filmarea cu Chira.

Întrebat în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Marius Șumudică și-a expus părerea cu privire la momentele petrecute de lângă ambulanța de pe Stadionul din Giulești.

„Nu pot să trec peste acest incdicent, am fost și eu colegul vostru. Lumea trebuie să înțeleagă că fotbalul fără media e zero. Atât analiștii TV, toți cei care lucrează în acest domeniu, sunt niște oameni care nu ajung întâmplător acolo și sunt niște oameni abilitați.

Ca în orice meserie, și eu am foarte mulți care nu mă plac, foarte mulți care sunt alături de mine dar foarte mulți care nu mă plac. Dar îi respect. Îi respect fiindcă este meseria lor, pot să scrie ce vor. Normal, să fie obiectivi, și atunci, este o meserie grea, o meserie care.. gândește-te. 

Ei merg câte 3-400 de kilometri să transmită. Se fac eforturi, presa, să nu uităm drepturile de televizune, se dau bani către fotbal. Și atunci cred că acești oameni care comit gesturi de genul acesta, nu au ce să caute pe terenurile de fotbal. Pentru că nu se poate să bruschezi, să ameninți sau să lovești un ziarist.”, a declarat Mariuș Șumudică la FANATIK SUPERLIGA, în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30 pe FANATIK.ro.

Rareș Pop, primele sancțiuni după eveniment

După ce momentul s-a viralizat, au intervenit și autoritățile. Agentul FIFA Rareș Pop a primit din partea Jandarmeriei o amendă de 500 de lei și o interdicție timp de un an pe stadion.

„Eu cred că acest om, cu tot respectul, că nici nu-l cunosc. Nici nu știu cine este, ce meserie are, dar nu ar trebui să facă parte din acest fenomen. Fiindcă dacă noi dăm naștere la astfel de incidente și nu punem punct o dată și nu suntem drastici în astfel de momente, cu siguranță se va ajunge mai departe și nu avem nevoie de așa ceva în sportul românesc. 

Consider că este un gest necugetat care nu trebuie lăsat. (n.r. ai rămas puțin șocat după ce ai văzut imaginile?) Nici nu-mi venea să cred, pe cuvântul meu de onoare. Nici dacă eram lângă mașina ta personală nu trebuia să te comporți așa. Nu face cinste fotbalului, nu”, a continuat Marius Șumudică.

Horia Ivanovici s-a declarat convins de regretul pe care îl poartă Rareș Pop. În plus, fondatorul FANATIK a fost de părere că fiecare merită a doua șansă, mai ales că agentul a fost sancționat după incident.

Marius Șumudică A LUAT FOC pe impresarul Rareș Pop după AMENINȚĂRILE CU BĂTAIA din Giulești

Please follow and like us:
Pin Share