Planul diabolic care a dus la uciderea liderului Hezbollah. Un agent Mossad i-a strâns mâna lui Hassan Nasrallah și l-a marcat

Planul diabolic care a dus la uciderea liderului Hezbollah. Un agent Mossad i-a strâns mâna lui Hassan Nasrallah și l-a marcat

Cum a fost posibil? Agentul, infiltrat în Hezbollah, i-a strâns mâna liderului grupării și l-a ”marcat” cu o substanță de localizare. Un adevărat scenariu de filme, care nu mai miră pe nimeni. Asta, după ce Mossad dă lovitură de geniul după lovitură, terorizând Hezbollah și Hamas și arătându-le cine este în control.

Un agent Mossad i-a strâns mâna lui Hassan Nasrallah și l-a marcat

Astfel, conform presei din Israel, agentul Mossad i-a impregnat mâna liderului Hezbollah cu o substanță care a permis serviciilor secrete israeliene să-l localizeze pe liderul grupării. Conform Israel National News, serviciile secrete au așteptat doar două minute după ce ”ținta a fost marcată”, până la atac.

Acesta se afla într-un buncăr, însă israelienii au folosit deja celebrele bombe ”bunker buster (n.r. distrugătoare de buncăre)”. Liderul Hezbollah nu a avut nicio șansă, însă nu a murit de la explozie ci sufocat, în agonie. Buncărul a rămas fără ventilație după explozie, astfel că Hassan Nasrallah a murit sufocat.

”Peste 20 de alți teroriști de diferite ranguri, care erau prezenți în cartierul general subteran din Beirut, sub clădirile civile și care au condus atacurile teroriste ale Hezbollah împotriva statului Israel, au fost uciși”, se arată într-un comunicat al IDF.

Hassan Nasrallah evitase să iasă în public din 2006, pentru că se temea că va fi ucis. ”Venerabilul, Stăpânul rezistenței, slujitorul drept, a murit pentru a fi cu Stăpânul său!”, au confirmat cei din Hezbollah moartea liderului.

Moartea lui Nasrallah a fost lovitură sub centură pentru Hezbollah

Această moarte a fost primită ca un cuțit în inimă de susținătorii Hezbollah și ai Iranului, însă au existat mulți musulmani care au sărbătorit uciderea celui pe care-l consideră ”cel mai mare terorist”. În ziua loviturii, avioanele de luptă israeliene au executat un atac precis, aruncând aproximativ 80 de tone de muniție peste buncărul unde se afla liderul Hezbollah.

Forțele de Apărare Israelului (IDF) au confirmat că, alături de Nasrallah, cel puțin alți 20 de militanți au fost uciși în timpul atacului asupra comandamentului central al Hezbollah din Beirut. Într-o declarație oficială, IDF a descris operațiunea ca fiind o lovitură precisă executată de Forțele Aeriene Israeliene sub îndrumarea unităților de informații.

Atacul a dus nu doar la moartea agonizantă a lui Nasrallah, ci și a lui Ali Karaki, un comandant superior din Hezbollah. Mai mult, acest atac a eliminat peste 20 de membri ai Hezbollah, care erau prezenți la sediul lor subteran situat sub structurile civile.

Printre cei uciși s-au numărat Ibrahim Hussein Jazini, șeful unității de securitate a lui Nasralla, Samir Tawfiq Dib, un consilier al lui Nasrallah, Abed al-Amir Muhammad Sablini, liderul Consolidării Forțelor Hezbollah și Ali Naaf Ayoub, responsabil cu coordonarea puterii de foc a Hezbollah.

Please follow and like us:
Pin Share