Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte, în cuadratură cu Mercur. Fecioarele și Balanțele, atenționate!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte, în cuadratură cu Mercur. Fecioarele și Balanțele, atenționate!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte e în cuadratură cu Mercur până pe 11 octombrie 2024. Ce zice acest aspect tensionat?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fenomen tensionat până pe 11 octombrie

În primul rând, că vrem multe, cu Marte în Rac. Felul în care comunicăm nevoile, cerințele, trebuie să fie foarte delicat, foarte atent. Cu înțelegerea profundă a întregii situații, avem adaptată o atitudine în raport cu cealaltă persoană.

Ne considerăm absolviți de responsabilitatea de a înțelege, iar acest fenomen ne solicită să fim mai grijulii legat de cum înțelegem contextul. E vorba în principal de relații, chiar și sub forma contractului de la locul de muncă.

În al doilea rând, atenție la comunicarea scrisă prin acte oficiale. Sunt multe dezacorduri în această perioadă. E de dorit, pentru a găsi, în cele din urmă, cum folosim intuiția și sensibilitatea.

Berbecii au o perioadă care poate aduce tulburări interne, dificultate în a ști cum să comunice lucrurile. Jupiter în Gemeni le accentuează mentalul bun. Trebuie să fie mai empatici ca să înțeleagă mintea celuilalt.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Taurii au tensiunile legate de activitățile zilnice. E bine să fie atenți cum șofează, cum merg pe drum, să stabilească un cadru de funcționare în mediul lor de zi cu zi. Multe deranjuri se pot produce.

Gemenii au o perioadă care aduce frământări financiare. Sunt tot felul de calcule, de analize, despre cum să investească banii.

Racii au tensiuni interioare legate de casă și cămin și ai casei. Își pot reproșa că nu fac destul. O mică neglijență se poate transforma într-o mare boacănă. Sunt interesați ca lucrurile să funcționeze în casă.

Balanțele vor să își înțeleagă mai bine rolul

Leii au tensiunile Marte-Mercur care țin de înțelegerea lor, să înțeleagă în ce e bine să se implice și în ce nu. Trebuie să își înțeleagă o problemă. Au nevoie de răbdare pentru asta.

Fecioarele au tensiunile legate de înțelegerea locului cuvenit. Unele își pot pune problema care e calea lor, drumul de parcurs, menirea și mesajul lor în lume. În cazul altora, trebuie să își aleagă și grupul.

Balanțele au frământări interioare legate de rol. Trebuie să ia decizii astfel încât să fie armonice. Sunt interesate și de rezultatele pe care le produc, pe care le așteaptă.

Scorpionii au tensiunea aducătoare de informații tulburătoare. Se întâmplă lucruri în viață, în mediul în care sunt. Aud lucruri, unii poate vor să se implice, dar și distanța e o problemă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au frământări legate de altul. Le pasă foarte mult ce vrea, ce gândește o altă persoană. Se gândesc cum pot face să înțeleagă mai bine persoane cu concepții diferite. Poate fi cineva apropiat din familie.

Capricornii au tensiunile vizând comunicarea, mai ales pentru atingerea unui obiectiv. E greu de stabilit un obiectiv comun, indiferent cu cine. Au nevoie de tact în conversație.

Vărsătorii au tensiunile vizând dezaprobarea unui cadru juridic, legal în care funcționează. Sunt preocupați să avanseze lucrurile și nu prea vor să piardă timpul.

Peștii au tensiunile aducătoare de conflict între ce își doresc și ce pot. Problema dependenței de cineva de la care așteaptă lucruri a mai existat. E cazul să se bazeze mai mult pe ei.

Please follow and like us:
Pin Share