„Dacă taci, lumea te ia de fraier”. Viorel Moldovan, discurs acid după Rapid – Oțelul 0-0. Ce spune că l-ar fi dorit pe Dorinel Munteanu înaintea lui Șumudică

„Dacă taci, lumea te ia de fraier”. Viorel Moldovan, discurs acid după Rapid – Oțelul 0-0. Ce spune că l-ar fi dorit pe Dorinel Munteanu înaintea lui Șumudică

Rapid caută să se redreseze după un start de sezon nefericit. Giuleștenii încearcă să lege mai multe rezultate bune sub comanda lui Marius Șumudică. Parcursul recent al echipei a fost comentat și de președintele Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan, discurs acid după Rapid – Oțelul 0-0

Marius Șumudică are 5 meciuri până acum în cel de-al doilea mandat pe banca Rapidului, nereușind să câștige încă în Giulești. Ultima partidă a fost cea împotriva Oțelului Galați, încheiată cu scorul final de 0-0.

Viorel Moldovan a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA unde a vorbit despre situația antrenorului, dar și a echipei. Președintele giuleștenilor a spus lucrurilor pe nume.

„Șumi este antrenorul echipei. Normal că are sprijin și susținere din partea tuturor, chiar și din partea mea. Nu există că nu l-am propus și că nu l-am dorit.

Eu cred că l-am dorit mai repede. Atâta se speculează, văd că asta merge la noi în România. Dacă taci, lumea te ia de fraier. De ce ar trebui să vorbesc dacă nu mă simt vinovat.

Sunt mulțumit de mandatul lui Șumi la echipă. Este problema asta că nu reușim să câștigăm acasă, este multă frustrare. Sunt circumstanțe, eu am spus imediat după joc că nu este ușor să construiești o echipă când nu ai un nucleu de bază.

Nu este ușor pentru Marius Șumudică, am spus acest lucru. Suntem lângă el, are nevoie de timp să construiască o echipă competitivă. Mergem înainte. Scopul este comun, trebuie să câștigăm!”, a spus Viorel Moldovan la FANATIK SUPERLIGA.

Jucătorul adus de Șumudică, criticat în direct

Florin Manea a vorbit de curând despre unul dintre jucătorii aduși de Rapid în perioada de transferuri. Agentul de jucători nu îl vede cu ochi buni pe norvegianul Tobias Christensen: „Mie nu îmi place așa mult acel norvegian care a venit (Tobias Christensen nr.). Mi se pare că la suma care s-a plătit pe el… enorm, pentru 700.000 să nu vezi nimic…

A avut o pasă, dar pentru suma asta e puțin. Mai are timp, vreo 2, 3 ani până își revine. Trebuie să îl lăsăm… Nu știu dacă te așteaptă cineva.

Deja ai 3 meciuri cu o singură pasă, mai ales într-un campionat cum e România, nu vorbim de Anglia, Italia, vorbim de un campionat cu mult sub nivelul celor 5 mari”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Viorel Moldovan, analiză acidă după remiza cu Oțelul

Please follow and like us:
Pin Share