După 4 ani alături de Culiță Sterp, Daniela Iliescu a făcut un anunț neașteptat: ”Am învățat să…”

După 4 ani alături de Culiță Sterp, Daniela Iliescu a făcut un anunț neașteptat: ”Am învățat să…”

Daniela Iliescu a vorbit despre relația sa cu îndrăgitul cântăreț de manele, Culiță Sterp. Tânăra a spus ce a învățat până acum din toate experiențele alături de partener și a oferit detalii și despre nunta pe care mulți fani de-ai lor o așteaptă. Va mai avea loc?

Daniela Iliescu ”a dat din casă”. Cum decurge relația ei alături de Culiță Sterp

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt împreună de 4 ani, iar de 3 sunt părinții unui copil, mai exact a unui băiețel pe nume Milan. De altfel, până ca dragostea să-i unească, cei doi au fost mai întâi colegi de clasă. Se știu încă din perioada liceului.

Într-un interviu acordat de curând pentru viva.ro, influencerița a mărturisit că deși au un copil, ea și Culiță Sterp au grijă să-și aloce timp și doar pentru ei. De exemplu, recent au plecat de unii singuri în Sicilia și și-au reamintit cum erau înainte de a deveni părinți.

De asemenea, Daniela a mai dezvăluit că solistul se implică în creșterea și educația lui Milan oricât ar fi de obosit după ce cântă la un eveniment. Culiță Sterp este descris precum un tată ”atent, răbdător, dedicat, grijuliu și blând”.

Întrebată ce îi unește pe ea și pe Culiță Sterp în afară de Milan, Daniela Iliescu a răspuns că ambii au învățat să comunice eficient. Sunt deschiși la schimbări și privesc adesea în aceeași diecție, iar asta pentru că și-au dorit să evolueze.

”Am învățat să comunicăm unul cu celălalt și fiecare a fost deschis la schimbări, privim în aceeași direcție și ne-am dorit să evoluăm împreună. Plus simțul umorului, faptul că suntem naturali unul cu celălalt, dar cred că cel mai important lucru este că știm să comunicăm.

Cred că asta e problema e în relații, de fapt, lipsa comunicării. Am ajuns la nivelul la care putem să vorbim orice, deschis, fără rețineri și găsim soluții pentru orice problemă”, a mai precizat Daniela Iliescu pentru sursa menționată anterior.

Ce spune Daniela Iliescu despre nuntă

Cât despre nuntă, creatoarea de conținut a lăsat de înțeles că ea și Culiță Sterp nu se grăbesc încă și a subliniat că în mod cert va avea loc, doar că în prezent mai trebuie puse la punct anumite detalii. Partenera solistului își dorește ca să surprindă.

”Este și nunta o prioritate pentru noi, dar în momentul de față trebuie să stabilim niște detalii. Dar știți că mie îmi place să surprind, niciodată nu povestesc înainte. Așa am făcut și cu copilul, și cu business-ul…Dar va avea loc și nunta, clar”, a mai declarat Daniela Iliescu.

Please follow and like us:
Pin Share