Crimă înfiorătoare în Sectorul 4 din Capitală. Și-a înjunghiat prietenul în inimă, după care a sunat la 112 și a mărturisit totul

Crimă înfiorătoare în Sectorul 4 din Capitală. Și-a înjunghiat prietenul în inimă, după care a sunat la 112 și a mărturisit totul

Un bărbat din București a sunat la poliție și a povestit crima pe care tocmai o săvârșise. Criminlul și-a înjunghiat prietenul pe fondul consumului de alcool. Victima nu a avut nicio șansă din cauza rănilor din piept.

A anunțat polițiștii că și-a ucis prietenul

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, a avut un conflict aprins cu un altul de 66 de ani. Aceștia consumau băuturi alcoolice împreună, într-o locuință din Sectorul 4, după care s-au luat la ceartă. Ucigașul a luat un cuțit și l-a înjunghiat în piept pe cel mai în vârstă.

„La data de 28.09.2024, în jurul orei 21:40, în timp ce se afla într-un imobil din mun. Bucureşti, sectorul 4, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, inculpatul a înjunghiat victima (un bărbat de 66 de ani) cu un cuţit în zona toracelui stâng, cu consecinţa decesului acesteia. Inculpatul a apelat numărul de urgenţă 112 şi a anunţat săvârşirea faptei, fiind găsit ulterior la faţa locului”, au arătat anchetatorii.

Porcurorii au pus în mișcare acțiunea penală împotriva bărbatului de 58 de ani, care este cercetat pentru omor, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 16 Poliţie.

Crime în lanț în București

Polițiștii au mai făcut o descoperire macabră, într-un loc ferit din Sectorul 1. Acolo zăcea trupul fără viață al unui bărbat, care era învelit în două pături. Crima ar fi avut loc într-un imobil în care locuiau persoane fără adăpost.

Un conflict mai aprins a împins un bărbat la o crimă oribilă. Și-a lovit victima în cap cu o sapă, după care i-a luat trupul și l-a transportat cu un cărucior de cumpărături spre o zonă cu vegetație, din Sectorul 1.

„La data de 25.09.2024, în intervalul orar 15,00 – 16,00, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, Sectorul 1, într-un imobil folosit de persoane fără adăpost, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un bărbat în vârstă de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapă în cap, cu consecinţa unor leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

Ulterior, inculpatul a învelit cadavrul în două pături şi l-a transportat cu un cărucior de cumpărături până într-o zonă cu vegetaţie din apropiere, unde a abandonat atât cadavrul, cât şi căruciorul”, spun procurorii.

Please follow and like us:
Pin Share