Gigi Becali a calculat ce bani ia FCSB din Europa League. Cum a ajuns la 32 de milioane de euro?

Gigi Becali a calculat ce bani ia FCSB din Europa League. Cum a ajuns la 32 de milioane de euro?

FCSB reprezintă România anul acesta în Europa League, competiție în care a debutat cu un succes categoric (4-1 acasă cu RFS Riga). Gigi Becali a dezvăluit suma pe care o va încasa de la UEFA.

Gigi Becali a calculat ce bani ia FCSB din Europa League

FCSB s-a luptat în acest sezon pentru accederea în Champions League, însă drumul spre marea competiție a fost oprit în turul 3 de cehii de la Sparta Praga. Bucureștenii s-au calificat ulterior în Europa League.

Gigi Becali a dezvăluit ce bani încasează de la UEFA din participarea în cea de-a doua competiție valorică din Europa. Patronul FCSB-ului a făcut calculele imediat și a spus cât va primi.

„Nu ai bani, nu faci fotbal. Dacă vreau să fac fotbal, trebuie bani. Acum deja, văzând echipa cum joacă, mă gândesc, dacă vrea să ne ajute Dumnezeu.

Putem să venim în primele 8 dacă batem și PAOK. Știți ce înseamnă? 20 de milioane! 25, 26 de milioane, că se înmulțește locul 8 cu 900.000 de mii. Poate ne face Dumnezeu să fim mai sus, 32 de milioane!”, a spus Gigi Becali la Palat.

Victoria cu RFS în Europa League i-a adus zâmbetul pe buze lui Gigi Becali

Primul meci din noul format al Europa League pentru FCSB a fost cel de joi seară, acasă, cu letonii de la RFS. Campioana României s-a impus cu scorul de 4-1 și i-a adus lui Gigi Becali zâmbetul pe buze: „Dacă face Domnul și dacă vrea Dumnezeu, bați PAOK, bați Midtjylland, mai bați și Manchester și Olympiacos pe acasă…

Se poate întâmpla de vii în primele 8, de mai iei vreo 20-25 de milioane. Îți dai seama ce rețetă are Europa League? Eu asta n-o știam”, spunea Gigi Becali după meciul cu RFS în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Cupa României a fost un alt motiv de bucurie pentru latifundiarul din Pipera. FCSB va juca în grupe contra rivalelor Dinamo și Universitatea Craiova, motiv pentru care fanii vor veni în număr mare, iar banii din bilete se vor ridica la sume importante: „A făcut Dumnezeu, am căzut Craiova, Dinamo.

Păi eu din cupă pot să iau 4 – 500.000. Luăm 600.000 cu Dinamo, 300.000 mai trebuie să îi iei. Am căzut cu Craiova și cu Dinamo acasă. 

Cu Craiova acasă mai facem încă 400 – 500.000. Dacă e stadionul plin, luam 500.000 din bilete, în cupă. Asta înseamnă”, a mai spus Gigi Becali după tragerea la sorți a grupelor Cupei României la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a făcut calculele. Câți bani va încasa din Europa League

Please follow and like us:
Pin Share