„În decembrie se schimbă legea”. Gigi Becali, anunț uluitor despre regula U21 din fotbalul românesc

„În decembrie se schimbă legea”. Gigi Becali, anunț uluitor despre regula U21 din fotbalul românesc

Gigi Becali a discutat din nou despre regula U21 din fotbalul românesc și a făcut un anunț uluitor. Patronul celor de la FCSB vrea să facă o schimbare majoră în România.

“În decembrie se schimbă legea”. Gigi Becali, anunț uluitor despre regula U21 din fotbalul românesc

Finanțatorul campioanei României s-a hotărât să candideze pentru Camera Deputaților. Astfel, Gigi Becali vrea să intre în politică pentru a schimba regula U21, dar și alte aspecte din fotbalul românesc cu care nu este de acord.

Printre lucrurile cu care Becali nu este de acord se numără și Comisia Centrală de Arbitri sau Federația Română de Fotbal. Organizații despre care patronul din SuperLiga susține că fac numeroase abuzuri.

“În decembrie schimbă legea. Face Becali lege cum trebuie să fie, să nu mai facă dictatorii și tirania legea. Au vrut ei să arate că sunt tari și eu o să le arăt că le iau toate pârghiile și fac comisiile cum zice UEFA.

Nu mai merge cu ‘vin eu că fac eu’. Cum să faci tu? Faci cum scrie la lege. Comisiile trebuie să fie cu arbitrii, nu formate din avocați sau prieteni.

Nu merge așa. Federația e în aceeași situație și o să o radiem și pe ea. Facem altă federație”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă de la Palat.

Becali, război total cu arbitrii din România: “Intru eu în Parlament și opresc dictatura”

“O să vedem noi și cu arbitrajele astea. Lumea asta așa a fost: ăia tari îi băteau pe aia slabi. Apoi au pus oamenii conducători care să stăpânească. Conducătorii, din cauza puterii, au făcut abuzuri și au creat dictaturi. Apoi s-au făcut legi care s-au perfecționat ca să oprești dictatura și tirania.

Intru eu acum în Parlament și opresc dictatura prin lege. Să comande Liga, ca d-aia suntem asociați. Nu mai poți să faci tu abuzuri precum U21. În comisii la arbitri foști judecători, foști juriști… cum e la FIFA.

Ei și-au pus în cap să facă arbitri pe care să-i comande ei. Atunci facem și noi legi și spunem în lege: ‘orice echipă are dreptul să solicite arbitri străini din Europa, pe care nu-i mai cunosc ei și nu le mai dă Vassaras grade’.

Așa, pot să am așa la toate meciurile. Păi și aseară nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți faulturi, luați să vedeți cu Petrolul. Nu credeam că e ceva concentrat, dar acum cred că e. Nu au curaj să spună, dar le dă direcție. Există ceva!

Ăsta de aseară, Moroiță, e bun, e băiat deștept. Nu pot să-i reproșez ceva clar, că nu e prost. Dar luați tot meciul și vedeți cu ce unitate de măsură a aplicat la faulturi”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali, despre Europa League și regula U21

Please follow and like us:
Pin Share