Zodiac chinezesc pentru marți, 1 octombrie 2024. Maimuțele găsesc rețeta fericirii

Zodiac chinezesc pentru marți, 1 octombrie 2024. Maimuțele găsesc rețeta fericirii

Descoperă zodiacul chinezesc pentru începutul lunii octombrie. Cum va fi această zi pentru nativi? Unii dintre ei vor descoperi rețeta fericirii și vor trăi după propriile reguli. Ce se întâmplă cu restul? Iată horoscopul integral în rândurile următoare!

Horoscop chinezesc pentru nativi

Șobolan

Decizie radicală pentru Șobolan. Nu se va mai uita înapoi după ceea ce i-a făcut o persoană. Va privi doar înainte, căci răul de care a avut parte i-a dăunat prea mult. Șobolanul se va îndepărta de toți oamenii negativi din viața sa, din ultima vreme.

Bivol

Bivolul va simți fiorii dragostei. După o perioadă în care a fost confuz cu privire la sentimentele sale își va da seama că are ceva în sufletul lui pentru o persoană pe care abia a cunoscut-o. Lucrurile se vor îndrepta într-o direcție total neașteptată.

Tigru

Tigrul va stârni amuzamentul celor din jur prin comportamentul său. Va avea o atitudine pe care nu a mai arătat-o până în prezent celor din jurul lui. Tigrul va reuși să schimbe impresii și să demonstreze că râsul poate schimba complet o zi.

Iepure

Iepurele va încerca să se concentreze asupra unei fapte, dar îi va fi destul de greu. Are remușcări față de anumite comportamente ale lui față de o persoană apropiată. Cel mai bine este să ceară iertare și să nu-și mai pună bariere.

Dragon

Dragonul va acorda o mână de ajutor. I se va solicita asta, iar modul lui de a răspunde va fi mai mult decât apreciat. Dragonul va fi răsplătit pe măsură pentru efortul depus. Universul îi va aduce în cale strict ceea ce își dorește.

Șarpe

Șarpele va fi într-o formă fizică foarte bună. Efortul depus în ultimele luni pentru a-și schimba condiția fizică a meritat din plin. Complimentele vor fi pe măsura efortului depus, iar Șarpele nu se va mai lăsa influențat de nimeni și nimic negativ.

Cal

Calului i se va prezice un eveniment, iar el va fi destul de sceptic. Nu dorește să se încreadă în anumite lucruri, ci să fie ancorat în realitate. Calul așa și trebuie să fie în continuare, dar trebuie să fie și precaut față de diferite situații.

Capră

Capra va oferi o soluție inteligentă unei probleme. Nu se va sfii deloc să o spună, chiar dacă va fi deranjantă pentru anumite persoane. Capra va impresiona și va da dovadă că are multă stăpânire de sine. Capra va fi în cea mai bună formă a sa.

Maimuță

Maimuța va descoperi rețeta fericirii. Care este? Totul constă în lucrurile simple. Tot ceea ce este înconjurat de lux și opulență este prea mult și parcă încurcă lucrurile. Maimuța își propune să nu se mai preocupe de ceea ce este negativ.

Cocoș

Cocoșul va fi impresionat de gesturile unei persoane pe care o cunoaște. Își dă seama că acolo sunt niște sentimente pentru el și nu va ști cum să reacționeze. Important este să nu profite de situație, potrivit astrelor.

Câine

Câinele nu se va mai lăsa sedus de o persoană pentru care a avut cândva sentimente puternice. Aceasta a trădat-o și s-a întors din nou la ușa lui pentru a solicita încă o șansă. Conștientizarea unui fapt greșit este, însă, foarte importantă.

Mistreț

Mistrețul va începe luna octombrie cu multă energie. Asta deoarece va avea un rezultat al unui efort depus și va fi în al nouălea cer. Nativul își va schimba stilul de viață, va fi mai binedispus și va fi gata să înceapă un nou capitol.

Please follow and like us:
Pin Share