Cum arată acum Maria Ciobanu după ce a locuit ani buni peste Ocean: ”Dumnezeu a fost bun cu noi”

Cum arată acum Maria Ciobanu după ce a locuit ani buni peste Ocean: ”Dumnezeu a fost bun cu noi”

Cum arată acum Maria Ciobanu după ce a locuit ani buni peste Ocean. Interpreta în vârstă de 87 de ani este recunoscătoare pentru traiul pe care îl duce, dar și pentru că Dumnezeu a fost bun cu cei din familia sa.

Ce înfățișare are în prezent Maria Ciobanu după ce a fost stabilită ani la rând în America. Mărturia îndrăgitei artiste de muzică populară

Ce înfățișare are în prezent Maria Ciobanu după ce a fost stabilită ani la rând în America. Mărturia îndrăgitei artiste de muzică populară la revenirea pe meleagurile românești, unde vrea să stea o perioadă bună.

Renumita cântăreață s-a simțit extraordinar în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, acolo unde a locuit alături de soțul său, Bebe Mihu. De asemenea, peste ocean este stabilită și fiica sa, Camelia, care nu exclude posibilitatea să revină în țară.

Dorul de România a făcut-o pe solistă să revină pentru că aici cunoaște foarte multe persoane. În plus, vedeta este extrem de bucuroasă că s-a revăzut cu nepoții săi, care se pare că au șanse mari să-i calce pe urme.

„Cel mai bine mă simt și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine și mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine”, a mărturisit Maria Ciobanu într-o emisiune de la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară și-a păstrat zâmbetul larg și veselia, semn că traiul în străinătate îi priește foarte bine. Vedeta poartă culori plăcute și nu a renunțat la atitudinea care a consacrat-o. Vezi imaginile AICI.

Maria Ciobanu, fericită la întoarcerea în România

„Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. pe copii și pe nepoți), dar și pe mine cât o mai vrea El. Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”, a completat Maria Ciobanu, mai arată sursa menționată mai devreme. Îndrăgita artistă de muzică populară revine mereu cu drag în țara sa natală.

Cântăreața reușește să își aline dorul de România odată cu această revenire. Interpreta simte lipsa meleagurilor românești atunci când este plecată în Statele Unite ale Americii, dar mai ales simte lipsa admiratorilor și a românilor.

Așa se face că se întoarce „acasă” ori de câte ori poate. Fiica Mariei Ciobanu, Camelia, a mărturisit la un moment dat că este posibil să se stabilească în România pentru că își doresc copiii foarte mult să facă acest pas.

Please follow and like us:
Pin Share