Andrei Prepeliță, prima reacție despre preluarea lui FC U Craiova: „Am o relație foarte bună cu nea Adi. M-am simțit apreciat mereu acolo” Exclusiv

Andrei Prepeliță, prima reacție despre preluarea lui FC U Craiova: „Am o relație foarte bună cu nea Adi. M-am simțit apreciat mereu acolo” Exclusiv

Andrei Prepeliță nu a stat foarte mult timp fără contract după despărțitea de FC Buzău. Antrenorul în vârstă de 38 de ani este foarte aproape să o preia pe FC U Craiova 1948.

Andrei Prepeliță, antrenorul dorit de Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948: „Vom vedea dacă vom cădea de acord la anumite aspecte”

Andrei Prepeliță a vorbit pentru FANATIK despre posibilitatea de a fi numit antrenor al lui FC U Craiova 1948, după ce Adrian Mititelu l-a dat afară pe Marius Croitoru: „Nu e scurtă vacanța, e chiar lungă. Nu știu ce să zic, am văzut știrea care a apărut dar nu e… Deocamdată n-am discutat cu Adrian Mititelu. Eu nu fac lucruri de genul ăsta cât timp situația lui Marius Croitoru nu era clară. 

Am o relație foarte bună cu nea Adi, dar n-am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Eu am jucat acolo, e greu să refuz Craiova, dar deocamdată nu pot spune prea multe pentru că nu e nimic concret. 

Probabil vom vorbi și vom vedea dacă vom cădea de acord la anumite aspecte și nu mă refer neapărat la partea financiară, ci la altele”, a mai spus fostul jucător al Craiovei.

Andrei Prepeliță a fost căutat și de echipe din SuperLiga: „Au fost discuții și cu alte cluburi”

„Prepe” nu uită momentele frumoase petrecute în Bănie: „Eu m-am simțit apreciat la Craiova și suporterii m-au iubit. Mi-au scandat numele și la ultimul meci când eram antrenor la FC Argeș și mers la ei. Am avut mereu o relație bună cu ei.

Andrei Prepeliță a fost extrem de curtat după ce s-a despărțit de FC Buzău: „Aștept și eu să văd. Au mai fost discuții și cu alte cluburi. Și din Liga 1 și la Liga 2. Am fost contactat de niște agenți. Au fost niște tatonări așa”.

Olteanul născut la Slatina a avut un mesaj și pentru suporteri: „Îi apreciez pe suporterii Craiovei și au mereu aproape de sufletul meu. Echipa nu am analizat-o așa foarte bine. Dacă te uiți pe lot și ce nume au în componență, e o echipă bună. Sunt mulți jucători cu experiență la Liga 1”, a mai spus fostul antrenor al lui FC Buzău, în exclusivitate pentru site-ul nostru. Despre plecarea lui Marius Croitoru și venirea lui Andrei Prepeliță a scris și gsp.ro.

4 ani a jucat Andrei Prepeliță la Craiova lui Adrian Mititelu

Please follow and like us:
Pin Share