Caz halucinant în Vaslui. Un bărbat și-a bătut soția cu biciul, apoi a plecat cu amanta în vacanță

Caz halucinant în Vaslui. Un bărbat și-a bătut soția cu biciul, apoi a plecat cu amanta în vacanță

Caz șocant în localitatea Băcești din județul Vaslui, aici unde un bărbat este acuzat că și-a bătut soția cu biciul, iar apoi a plecat cu amanta în vacanță. Înainte de asta, a luat toți banii din casă.

Un bărbat din Vaslui și-a bătut soția cu biciul, apoi a plecat cu amanta

Povestea cu iz de telenovelă a început cu un an și jumătate în urmă, nefiind pentru prima data când în familia respectivă au loc conflicte din cauza relației extraconjugale a bărbatului. Cel mai recent a culminat cu intervenția polițiștilor.

Mai exact, pe 16 septembrie, soția și-a auzit partenerul de viață în timp ce vorbea la telefon cu amanta. Pentru că știa că relația dintre cei doi se terminase, femeia i-a reproșat că încă ține legătura cu aceasta, arată presa locală.

Furios, vasluianul a luat biciul și a început să-și lovească soția pe spate și picioare. După acest episod violent, individul s-a schimbat de haine, s-a parfumat, a luat toți banii din casă, aproximativ 3.000 de lei, iar apoi a plecat.

Instanța a emis ordin de protecție

Soția spune că bărbatul ar fi mers cu amanta în vacanță. Partenera de viață a individului a sunat la Poliție. În cele din urmă, Judecătoria Vaslui i-a oferit femeii un ordin de protecție pe o perioadă de nouă luni.

Individul a fost obligat să părăsească locuința și să păstreze o distanță de 50 de metri față de soție. De altfel, nu este pentru prima dată când au fost emise ordine de protecție în acest caz, însă bărbatul a fost iertat de nevastă.

Totodată, victima susține că soțul ei obișnuiește să consume alcool, iar episoadele violente au loc de cele mai multe ori în astfel de circumstanțe. Pe de altă parte, bărbatul susține că nu și-a lovit soția.

„Instanța a reținut că, în cauză, au fost dovedite actele de violență verbală, psihică și fizică săvârșite de pârât asupra victimei. A fost dovedită starea de temere a victimei asupra integrității sale corporale și psihice.

Reiese, astfel, că între părți există o stare de tensiune. Ar putea degenera în comiterea de către pârât a unor fapte mult mai grave mai ales pe fondul consumului de alcool și geloziei”, arată Judecătoria Vaslui.

 

Please follow and like us:
Pin Share