Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit și este însărcinată la 19 ani. Cine este soțul ei, mult mai în vârstă decât ea

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit și este însărcinată la 19 ani. Cine este soțul ei, mult mai în vârstă decât ea

Finalul lunii septembrie i-a adus motive de bucurie Ralucăi Moianu. În acest weekend, fiica fostei prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă!” a ajuns în fața stării civile la doar 19 ani. În plus, Mara este și însărcinată. Cine este bărbatul alături de care a decis să înceapă un nou capitol în viață?

Mara, fiica Ralucăi Moianu, soție și viitoare mamă la 19 ani

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, din 28 septembrie, Raluca Moianu și-a luat prin surprindere admiratorii. A dezvăluit tuturor momentul frumos de care a avut parte fiica sa, Mara. Fosta moderapare a publicat imagini de la căsătoria civilă a tinerei.

”Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris fosta prezentatoare TV, în dreptul imaginilor de la cununia civilă, în care apare foarte bucuroasă, alături de fiica sa, Mara, și de ginerele său, pe nume Virgil Boglea.

Pentru ziua când a spus ”Da!” Mara a optat pentru o rochie albă, cu model floral, mulată pe corp și care i-a evidențiat silueta impecabilă. Vestimentației a asortat o pereche de pantofi albi și un buchet de flori albe, naturale, potrivit unei mirese.

Soțul Marei, în schimb, a optat pentru un costum maro, asortat cu o pereche de pantofi negri, cămașă albastră, asortată cu cravată și batistă în nuanțe verzui, în ton cu sezonul de toamnă. Per total, mirii au arătat impecabil, iar asta au observat și fanii Ralucăi Moianu, care au lăsat comentarii de apreciere.

Fiica Ralucăi Moianu, în ziua căsătoriei. Sursa foto: Facebook

 

”Maaaamaaa….Da’ știu că fata asta e hotarîtă. Fericire! Ceas bun, casă de piatră, cu tot ce-i trebuie în ea!”/”Felicitari, casa de piatra, sa fie fericiti si impliniti!!! Iar tu sa te bucuri de ei, de viata, de tot ce e mai bun si frumos pe lume…pentru mine e veste…wow!!!Parca ieri eram la nunta ta…”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea Ralucăi Moianu.

Care este sexul bebelușului fiicei Ralucăi Moianu

În ziua în care a avut loc cununia civilă, Mara și partenerul ei au dat și vestea că urmează să fie părinți. Mara este însărcinată pentru prima dată și va aduce pe lume un băiețel. Totuși, cine este, mai exact, partenerul de viață al tinerei?

Cine este, de fapt, soțul Marei. Are 33 de ani

Virgil Boglea are 33 de ani și este de profesie avocat. Se ocupă de cazuri destul de dificile, cunoscute la nivel național, precum cel al lui Mario Iorgulescu, iar în trecut l-a reprezentat și pe latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Și Mara va urma o carieră în avocatură. Este studentă la Facultatea de Drept a Universității București, iar în trecut a avut un loc de muncă part-time la un notariat. Potrivit spuselor mamei sale, ea și-a dorit dintotdeauna să fie avocat sau magistrat.

Please follow and like us:
Pin Share