Moartea suspectă a unui cetățean străin, într-o locuință din București. Autoritățile au fost nevoite să deblocheze ușa imobilului

Moartea suspectă a unui cetățean străin, într-o locuință din București. Autoritățile au fost nevoite să deblocheze ușa imobilului

Moarte suspectă în București. Un cetățean olandez a fost găsit fără suflare într-o locuință din Sectorul 1. O persoană a alertat autoritățile și a precizat faptul că cineva a rămas blocat în imobil.

Cetățean străin, mort în București

O persoană a alarmat autoritățile cu privire la un bărbat blocat într-un apartament. După sosirea polițiștilor, ușa imobilului din Sectorul 1 al Capitalei a fost deblocată și a fost descoperit trupul unui bărbat olandez de 60 de ani.

„Astăzi, 30 septembrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.30, de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat ar fi blocat într-un imobil din Sectorul 1.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. În urma deblocării ușii de acces a locuinței respective, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, cetățean străin, fără semne vitale”, a transmis Poliția Capitalei.

Mai mult, un echipaj medical a sosit la fața locului, însă nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului. Trupul fără viață va fi transportat la Insitutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri. Cercetările sunt continuate de  Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cadavrul unui bărbat, descoperit pe terasa unui bloc

Un alt incident macabru a fost raportat în București. Un bărbat a fost găsit mort pe un bloc din Sectorul 3. Autoritățile au precizat faptul că ar fi vorba despre un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de câțiva muncitori care se urcau pe acoperișul blocului în vederea efectuării unor lucrări, în condiții suspecte. Victima era legată de picioare cu o bandă, iar la gât ar fi avut o sfoară.

Autoritățile au luat în considerare varianta unei sinucideri, deoarece existau multe semne în acest sens. Mai mult, anchetatorii nu au exclus nici varianta unei crime în urma căreia francezul să sfârșească în acest fel.

Please follow and like us:
Pin Share