Mitică Dragomir știe cu câte procente îl ridică pe George Simion venirea lui Gigi în AUR. “Să vedem ce bani bagă Becali!”

Mitică Dragomir știe cu câte procente îl ridică pe George Simion venirea lui Gigi în AUR. “Să vedem ce bani bagă Becali!”

Cel puțin asta crede Mitică Dragomir, ORACOLUL Fanatik, în direct la emisiunea Max Profețiile lui Mitică, moderată de Horia Ivanovici. Cu toate acestea, va depinde foarte mult dacă Gigi Becali e dispus să scoată milioane de euro din buzunar.

Mitică Dragomir știe cu câte procente îl ridică pe George Simion venirea lui Gigi în AUR

”Face bine ce face Gigi că a intrat în Politică? Avea o viață de barosan. Nu riscă Gigi? Dar nu o să-l hăituiască? Nu stătea bine?”, s-a întrebat Horia Ivanovici. ”După părerea mea nu face bine. De acum înainte îi voi scoate și căcărezele de oi ziariștii. Spun că sunt parfumate sau otrăvite, așa mai departe. O să vedeți.

Am senzația că lui Gigi îi place și să fie înjurat, de presă. Nu îi place de altcineva. I-aș fi spus să fugă de politică, cât mai departe. Ai înțeles? Cât mai departe să fugă. Dar, este, are un scop, un scop pe care nu și-l va îndeplini.

Nu face nicio lege. Eu am drept de autor asupra unei legi, fără să mă ajute cineva. Dar, eu știu și nu pot vorbi cum am scos-o”, a replicat Mitică Dragomir. Mitică Dragomir crede că nu e prea ușor ca Gigi Becali să ajungă departe în politică, pentru că e foarte grea, iar patronul celor de la FCSB nu mai este tânăr să poată juca șahul politic necesar.

”Trebuie să suporți jignirile celor din comisii, treci prin comisia juridică. Dacă e unul care nu vrea nu ai ce să-i faci. Plus de asta, în plen, te fac de fugi din sală când iau ăia cuvântul. Politica e grea. Are o vârstă în care va ceda nervos și va face greșeli. Atunci lumea îl va taxa. Pe Gigi nu poți să-l schimbi niciodată.

Gigi Becali ar putea să-l ajute pe George Simion să câștige 5% la viitoarele alegeri

Am crezut că-l ajută pe Simion că sunt prieteni. Simion merită să fie sprijinit de un om cu notorietate”, a completat Mitică Dragomir. Cu toate acestea, Oracolul FANATIK este convins că George Simion poate câștiga 3-5% procente prin venirea lui Gigi Becali, cu toate că nu are nicio șansă să ajungă în turul II la prezidențiale.

”3%…trei procente, la un partid de Opoziție. Poate să fie și 5. Depinde cum joacă și Simion, a jucat bine și el și Becali. E greu, nu are partid puternic. Simion dacă ia peste 15% este un câștigător moral al dreptei. Al Opoziției. Nu e nici de dreapta nici de stânga, după comportament e de stânga.

Nu știu ce bani bagă Becali, dacă bagă 5-6 milioane, îl duce peste 15%. Dacă bagă 10 milioane îl bagă în finală, unde nu câștigă”, a explicat Dumitru Dragomir. Horia Ivanovici a fost cel care a tras concluzia: ”O să fie modelul Iliescu – Vadim, Iohannis – Dăncilă, Ponta”.

Cu toate acestea, cei doi au convenit că cel mai probabil finala prezidențială va fi între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu sau Marcel Ciolacu și Mircea Geoană. Nicolae Ciucă ar avea avantajul că are în spate un partid puternic, în timp ce Mircea Geoană ar fi interesant pentru alegători tocmai pentru că este ”independent”.

Mitică Dragomir știe cu câte procente îl ridică pe George Simion venirea lui Gigi în AUR. „Să vedem ce bani bagă Becali!”

Please follow and like us:
Pin Share