Încă o tragedie în fotbalul italian! Un fost jucător de la Cagliari, moarte bizară la doar 43 de ani

Încă o tragedie în fotbalul italian! Un fost jucător de la Cagliari, moarte bizară la doar 43 de ani

Fostul jucător al echipei Cagliari, Andrea Capone, a murit la vârsta de 43 de ani. Conform Gazzetta dello Sport, trupul neînsuflețit a fost găsit într-o cameră de hotel din centrul orașului din Insula Sardinia.

A murit un fost jucător de la Cagliari

Capone a petrecut sâmbătă seară alături de câțiva prieteni, iar apoi s-a retras la hotel unde a fost găsit fără suflare a doua zi de dimineață. Din primele rapoarte reiese faptul că acesta a suferit un traumatism cranian.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale decesului, dar se crede că fostul fotbalist ar fi murit în urma traumatismului cranian suferit în urma unei căzături accidentale.

”A fost un băiat cunoscut pentru profesionalismul, dedicarea și pasiunea sa. Acestea sunt calități care vor rămâne în inimile tuturor celor care au avut norocul să îl cunoască și să lucreze alături de el pe teren și în afara lui”, a precizat clubul Cagliari.

Andrea Capone a fost un produs al clubului din Sardinia, pentru care a marcat 12 goluri și da 7 pase decisive în 123 de meciuri jucate în perioada 2000–2007. El a mai evoluat în cariera sa la formațiile Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto și Salernitana.

Fotbalul i-a pierdut pe Schillaci și Eriksson

Cu mai puțin de două săptămâni în urmă, lumea fotbalului din Peninsulă a mai trecut printr-o astfel de tragedie, după ce Toto Schillaci, eroul de la Cupa Mondială din 1990, și-a pierdut viața.

Moartea atacantului a îndoliat lumea fotbalului din Italia, iar mesajele emoționante nu au lipsit. Unul dintre acestea i-a aparținut lui Roberto Baggio, coechipierul său de la națională și de la Juventus.

Un alt nume mare al sportului rege care ne-a părăsit în ultima perioadă a fost Sven-Goran Eriksson. Legendarul tehnician suedez a murit la vârsta de 76 de ani, la doar câteva luni după ce a fost depistat cu un cancer pancreatic extrem de agresiv.

Eriksson a fost înmormântat într-un mic orășel de la granița cu Norvegia, acolo unde și-a petrecut copilăria. La slujbă a fost prezent și fostul internațional englez David Beckham, cel care a avut o relație apropiată cu antrenorul.

Please follow and like us:
Pin Share