Când își va depune Marcel Ciolacu candidatura la prezidențiale. Sorin Grindeanu: ”Nu facem concurs. Concursul e legat de vot”

Când își va depune Marcel Ciolacu candidatura la prezidențiale. Sorin Grindeanu: ”Nu facem concurs. Concursul e legat de vot”

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat luni când își va depune Marcel Ciolacu candidatura la alegerile prezidențiale și a subliniat că ”încă se strâng semnături”.

”Nu facem concurs”

Social-democratul a afirmat că semnăturile deja strânse sunt centralizate de către partid, iar joi președintele PSD își va depune candidatura la cea mai înaltă funcție din stat.

“Noi ne dorim, aşa cum ştiţi deja, probabil că joi vom depune candidatura, în funcţie de programul prim-ministrului. Încă se strâng semnături. Nu facem concurs. Concursul e legat de vot”, a declarat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD a ținut să precizeze faptul că ”noi o să mergem cu atâtea câte vor fi strânse până atunci, corect, transparent”.

”Aţi văzut în toată ţara că la corturile noastre sunt oameni care strâng în mod real semnături şi s-au strâns. Acestea sunt centralizate, suntem în acele zile în care se centralizează toate aceste semnături”, a mai spus Grindeanu.

Primul care și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale a fost candidatul AUR, George Simion, iar în cursul zilei de marți o va face și candidata USR, Elena Lasconi.

Președintele AUR s-a prezentat luni, la Biroul Electoral Central, unde și-a depus candidatura pentru Cotroceni, dar și lista susținătorilor săi.

„Depunem astăzi împreună dosarul pentru alegerile parlamentare şi pentru alegerile prezidenţiale pentru că anul acesta este un an decisiv pentru români, pentru oamenii care trebuie ajutaţi şi care au nevoie de sprijin din partea Guvernului lor şi nu au parte de acest sprijin. 

Nu se fac în România baraje, diguri, infrastructură critică, nu avem protecţie socială, cei care chiar au nevoie de susţinerea statului ca să treacă peste momente grele nu o primesc, aşa că îmi voi depune astăzi candidatura pentru ca România să rămână o ţară a păcii”, a declarat George Simion.

Candidatul AUR la Președinție le-a mulțumit tuturor celor care în ultimele zile i-au spriinit pe sinistrații din județul Galați, pentru că ”doar aşa putem reconstrui o ţară normală pentru copiii noştri”. 

Please follow and like us:
Pin Share