„Ciclonul Ashley” pare să fi trecut și prin Ghencea! Bate vântul la Steaua – Csikszereda: sub 1.000 de suporteri prezenți pe stadion

„Ciclonul Ashley” pare să fi trecut și prin Ghencea! Bate vântul la Steaua – Csikszereda: sub 1.000 de suporteri prezenți pe stadion

Steaua și Csíkszereda se întâlnesc în meciul care închide etapa a 8-a din Liga a 2-a, însă atmosfera pe stadionul din Ghencea este una sumbră. În ciuda orei accesibile de start, 18:00, tribunele sunt aproape goale, cu foarte puțini spectatori prezenți.

Atmosferă dezolantă în Ghencea

De la începutul acestui sezon, „militarii” se confruntă cu o prezență redusă la majoritatea meciurilor de acasă. Puținii spectatori care asistă la meci s-au adunat în zona centrală a tribunei, în timp ce cea mai mare parte a fanilor rămâne în peluză, susținând echipa din spatele porții.

La ora de start, vremea din București este plăcută, cu temperaturi de aproximativ 16 grade Celsius, însă, în ultimele zile, capitala a fost afectată de ploi abundente. Acest lucru a avut un impact vizibil asupra gazonului, care nu se prezintă în cele mai bune condiții.

În acest sezon, media de asistență la meciurile CSA Steaua pe Ghencea este de aproximativ 1.625 de spectatori. Această cifră pare că scade constant, deși jocul echipei s-a îmbunătățit. În topul acestui clasament, pe primul loc se află FC Bihor, cu o medie de 2.675 de spectatori.

„Din când în când vă mai reamintim că nu acest meci nu se dispută cu porțile închise. Sunt foarte puțini fani prezenți pe stadion. Cred că sunt vreo 29 de susținători ai oaspeților”, a fost una dintre reacțiile comentatorilor Digi Sport pe timpul transmisiei.

Steaua – Csikzsereda, la un pas să nu se joace

De altfel, acest meci a fost la un pas să nu se joace. CSA Steaua s-a confruntat cu dificultăți financiare, iar Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal a sancționat clubul prin neprogramarea inițială a partidei cu echipa din Miercurea Ciuc. Situația a fost însă rezolvată în ultimul moment.

„S-a plătit astăzi. Observatorul și unul dintre arbitri nu au trimis facturile la timp, iar clubul face o singură plată pentru toate facturile unui meci. Din acest motiv, plata nu s-a putut face la timp.

FRF a emis sancțiunea, dar aceasta va fi anulată imediat ce se va constata că plata a fost efectuată. S-a cerut și anularea penalității”, au explicat reprezentanții clubului Steaua, conform declarațiilor oferite pentru Liga2.ro.

În cazul în care „militarii” obțin o victorie pe teren propriu în meciul cu liderul din liga a doua, Csíkszereda, ar putea urca până pe locul secund. Echipa antrenată de Daniel Oprița nu a pierdut niciun meci în acest sezon.

Please follow and like us:
Pin Share