Ce ascunde, de fapt, o persoană care vorbește foarte încet. Adevărul pe care puțini îl știu

Ce ascunde, de fapt, o persoană care vorbește foarte încet. Adevărul pe care puțini îl știu

Ce ascunde, de fapt, o persoană care vorbește foarte încet. Adevărul pe care puțini îl știu. În general, acești oameni sunt percepuți a fi tăcuți și calmi, însă realitatea este cu totul alta, conform specialiștilor în comunicare.

Ce vrea să camufleze, în realitate, un om care comunică numai pe tonuri foarte joase. Dezvăluirea la care puțini s-au gândit

Ce vrea să camufleze, în realitate, un om care comunică numai pe tonuri foarte joase. Dezvăluirea la care puțini s-au gândit. Din păcate, această atitudine scoate ce este mai rău dintr-o persoană ce pare echilibrată.

Experții sunt de părere că acest comportament reprezintă un indiciu important când vine vorba de agresivitate. Aceasta se poate ascunde sub un chip zâmbitor și o fire aparent plăcută, doar că nu este deloc așa.

„Omul care vorbește foarte încet este un agresiv-pasiv, într-un fel sau altul. Un om care vorbește foarte încet face niște jocuri de putere, periculoase. Sunt oameni care vorbesc foarte încet, special.

De ce? Ca să atragă atenția, ca să intri în jocul lor, și acolo te prind. Și aceasta poate fi considerată o formă de agresivitate pasivă”, a spus Teodora Mețiu, trainer și speaker motivațional, în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Bărbații care vorbesc încet, la un pas de agresivitate

Teodora Mețiu a mai dezvăluit în cadrul aceleași emisiuni că bărbații care vorbesc încet sunt la un pas de agresivitate. Un om care vorbește tot timpul pe un ton jos, de obicei, reușește să impresioneze persoanele de sex opus.

Cu toate acestea doamnele ajung să fie lovite după o perioadă scurtă de căsnicie pentru că partenerii de viață ascund multă furie în interior. Agresivitatea poate ieși la iveală oricând, deși aceștia au părut calmi la prima vedere.

„Au extrem de multă furie înăuntrul lor. Și ei sunt calmi, calmi, până într-o zi în care explodează. Aparent, gestionează furia, până în momentul în care explodează. Și atunci sparge un pahar.

Dă cu pumnul în masă, aruncă cu pixul după cineva și explozia te uimește pentru că tu știi că ai luat un om blând, un om care te înțelege tot timpul”, a mai spus expertul, mai arată sursa citată.

Please follow and like us:
Pin Share