Anunț-bombă: Pescobar va intra în fotbal! Dragomir vine cu detalii: „S-a băgat cu Mutu”

Anunț-bombă: Pescobar va intra în fotbal! Dragomir vine cu detalii: „S-a băgat cu Mutu”

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, este deţinătorul renumitului restaurant Taverna Racilor. În ultimii ani, afacerile omului de afaceri au înflorit, având mai multe localuri deschise în diverse oraşe ale ţării.

Anunț-bombă: Pescobar va intra în fotbal! Dragomir vine cu detalii

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Pescobar vrea să intre în fotbal. Omul de afaceri a cumpărat teren şi se va asocia cu Adrian Mutu pentru deschiderea unei academii:

“Pescobar face cu Adrian Mutu o şcoală de fotbal. Au luat un teren. Va purta numele lui Mutu, doar n-o să se cheme Academia lui Pescobar. Va fi de copii şi juniori de până la 14 ani. Nu ştiu detalii. 

Aşa cum academie şi-a făcut şi Ciprian Marica. Aria de selecţie dacă o faci numai din Bucureşti nu câştigi nimic. Iei nişte bani de la părinţi, nu-i o şmecherie. Trebuie să faci arie de selecţie din toată lumea.

“Ai văzut cum se pregătesc mai nou argentinienii şi brazilienii?”

Te duci în Africa în anumite ţări, copii de 10-11 ani. Ce-am văzut la televizor, vai de mine… Ai văzut cum se pregătesc mai nou argentinienii şi brazilienii? Te iau de la cinci ani la zece ani, faci cu mingea ce nici prin vise nu-ţi trece…

Dă-mi un singur fotbalist din România care face două fente din cap? Cum făceau Mutu şi Ilie Dumitrescu. Făcea Sănmărtean, dar ca el nu se mai naşte. Şi s-a luat târziu de fotbal.

Eu spun că era la cel mai înalt nivel. El, Dobrin, Balaci, Hagi. Păi Hagi avea două-trei chestii, te lăsa cu ochii-n soare. Sănmărtean este aşa un băiat cuminte, un băiat de o calitate umană”, a spus Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Pescobar, avere de 25 de milioane de euro!

Adrian Mutu a vrut de mai mult timp să îşi deschidă o şcoală de fotbal. “Briliantul” avea acest gând încă din urmă cu 2 ani pe vremea în care era antrenor principal la Rapid. Planurile lui Mutu ar putea prinde viaţă alături de omul de afaceri Paul Nicolau.

Dumitru Dragomir, care este şi prieten cu Pescobar, a dezvăluit în urmă cu câteva luni că averea omului de afaceri este de 25 de milioane de euro, restaurantele fiind foarte profitabile.

Anunț-bombă: Pescobar va intra în fotbal! Dragomir vine cu detalii: „S-a băgat cu Mutu”

Please follow and like us:
Pin Share