Mai multă concurență pentru Radu Drăgușin la Tottenham. Londonezii vor să aducă un fundaș pe 84.000.000 de euro

Mai multă concurență pentru Radu Drăgușin la Tottenham. Londonezii vor să aducă un fundaș pe 84.000.000 de euro

Tottenham vrea să aducă mai multă concurență pentru Radu Drăgușin, dar și pentru Romero și Micky van de Ven. Spurs a pus ochii pe un fundaș englez din Premier League care și-a făcut loc în primul 11 al Angliei.

Mai multă concurență pentru Radu Drăgușin la Tottenham

Potrivit presei din Anglia, Radu Drăgușin trebuie să se pregătească pentru și mai multă concurență la Tottenham. Fiind principalul jucător pus în pericol de viitoarea mutare.

Londonezii vor să aducă un nou fundaș central cu 18 selecții la naționala celor “trei lei” care va costa aproximativ 84.000.000 de euro. Acest lucru nu sună foarte bine pentru fundașul român care, cu greu, încearcă să își facă loc în primul 11.

Este vorba despre Marc Guehi de la Crystal Palace. Englezul născut în Coasta de Fildeș este deja titular incontestabil la echipa națională a britanicilor, iar în campionat reușește să strângă evoluții din ce în ce mai bune. Fiind chiar omul meciului în ultimul duel din Premier League cu Everton, pierdut cu 2-1.

Apărătorul de 24 de ani și 182 de centimetri este pe stilul dorit de Ange Postecoglou. Guehi, care a făcut un Campionat European foarte bun, are și experiență în primul eșalon al Angliei, fiind deja la al 4-lea sezon în Premier League.

“Titulari în centrul defensivei sunt Micky van de Ven și Cristian Romero. Radu Drăgușin a fost adus în iarna trecută, pentru a întări compartimentul defensiv.

Românul nu a reușit însă să se impună în primul 11 al lui Ange Postecoglou. A primit o șansă în meciul din Europa Legue, cu Qarabag însă a fost eliminat foarte devreme.

Clubul din nordul Londrei vrea să transfere un alt fundaș central, iar ținte este Guehi, pentru care ar putea fi făcută o ofertă concretă anul viitor.

84.000.000 de euro cere Crystal Palace pe Guehi

Palace solicită aproximativ 70 de milioane de lire sterline (n.r. 84 de milioane de euro) pentru a-l vinde pe englez în vară, dar sunt șanse mici să obțină această sumă, în condițiile în care fundașul va intra în vară în ultimul an de contract.

Trupa lui Oliver Glasner speră să-l vândă pe Guehi încă din ianuarie, pentru a obține un profit considerabil. Liverpool este și ea cu ochii pe Guehi, care mai este și în vizorul lui Aston Villa, Chelsea și Newcastle.

Guehi este unul dintre cei mai promițători fundași centrali din Anglia și a devenit titular la națională”, au notat cei de la Football Talk.

Guehi a fost crescut de Chelsea, iar în cariera sa a mai evoluat sub formă de împrumut la Swansea, în Championship. În vara anului 2021, Crystal Palace a plătit către londonezi 23.5 milioane de euro. În acest moment, fundașul englez este cotat la 38 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Please follow and like us:
Pin Share