Cel mai vechi jucător din lot pleacă de la FCSB: “Cred că va ajunge în străinătate!”

Cel mai vechi jucător din lot pleacă de la FCSB: “Cred că va ajunge în străinătate!”

FCSB se pregăteşte să se despartă de cel mai vechi jucător din lot. Andrei Vlad a semnat cu campioana României în vara anului 2017, Gigi Becali plătind în schimbul său 400.000 de euro celor de la Universitatea Craiova.

Cel mai vechi jucător din lot pleacă de la FCSB: “Cu siguranță își va găsi o echipă”

După şapte ani şi jumătate, Andrei Vlad se pregăteşte să îi părăsească pe roş-albaştri. Portarul în vârstă de 25 de ani are contractul scadent la 31 decembrie 2024, iar înţelegerea cu FCSB nu va mai fi prelungită.

Fostul mare portar al naţionalei României, Florin Prunea, a declarat că Vlad îşi poate găsi o echipă la care să evolueze după ce la FCSB a pierdut echipa în ultimii doi ani, în faţa lui Ştefan Tîrnovanu:

“E un portar cu care poți să-ți faci treaba. Cu siguranță își va găsi o echipă unde să joace. Eu asta cred, că pleacă afară. Are un joc de picior foarte bun”, a declarat Prunea la Digisport.

Gigi Becali voia să îl lase liber în vară: “I-am dat hârtie în alb să o semneze!”

Gigi Becali a vrut să îl lase pe Andrei Vlad să plece liber la finalul stagiunii precedente, dar portarul nu a vrut şi patronul FCSB-ului a decis să îl păstreze până la finalul contractului:

”I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum, nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai (n.r.- Stoica) să îi dea să semneze”, a spus Gigi Becali în luna mai.

FCSB vrea să îl aducă pe Zima în locul lui Vlad

În locul lui Andrei Vlad, FCSB vrea să îl aducă pe portarul Petrolului Ploieşti, Lukas Zima. Oficialii “lupilor” au declarat la FANATIK SUPERLIGA că deocamdată nu s-a ajuns la un acord de transfer:

“La o înţelegere pentru Zima n-am ajuns. Vom vedea. Important este ca Zima să apere în continuare la fel, mai are contract un an şi opt luni, dar pentru preţul corect orice jucător poate pleca.

Avem interes şi din altă parte. O să vedem. Nu este bătută în cuie cu FCSB. Astăzi nu am stabilit nimic, important este să câştigăm următoarele meciuri”, a spus preşedintele clubului, Claudiu Tudor.

Please follow and like us:
Pin Share