Marcel Ciolacu, optimist în privința alegerilor prezidențiale: ”Am prima şansă de a intra în turul doi”

Marcel Ciolacu, optimist în privința alegerilor prezidențiale: ”Am prima şansă de a intra în turul doi”

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a vorbit luni seară despre cursa pentru Cotroceni și a subliniat că are ”prima șansă de a intra în turul doi”. 

”Îmi doresc să intru în turul doi”

”Normal că îmi doresc să intru în turul doi. Vom vedea. (…) Am prima şansă de a intra în turul doi, dar campania… şapte zile în politică e imens”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3CNN.

Candiatul PSD la alegerile prezidențiale a subliniat că intrarea în turul doi depinde de foarte mulți factori precum, actul guvernamental sau modul în care fiecare candidat se prezintă în campania electorală.

”Sunt multe care influenţează un scor, în schimb, mă uit că unii au rămas la acelaşi trecut, cu stânga şi dreapta, cu buni şi răi.

Am văzut unde ne-au dus 20 de ani asta cu stânga şi dreapta, cu preşedinţi care nu a respectat Constituţia, cu preşedinţi care când erau alegeri interveneau pentru un partid sau pentru altul, care urau un partid, care înjurau un partid, nepermis, cu unii care arestau oameni, care au distrus capitalul românesc. România nu mai vrea asta”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă a avut discuții cu ceilalți contracandidați despre evitarea atacurilor în campania electorală, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Şi dacă ar exista, credeţi că s-ar ţine cont?”

Trebuie să ai capacitatea de a te impune propriei echipe, lucru complicat la unii candidaţi”, a transmis candidatul PSD.

Mai mult, el a ținut să precizeze că în aceste condiții astfel de atacuri nu vor lipsi, însă a dat asigurări că el va impune propriei sale echipe de campanie cu care lucrează de 20 de ani să le evite.

”Eu nu m-am schimbat”

Totodată, premierul României a afirmat că a luat măsuri pentru a nu cădea în tentația de a folosi puterea într-un mod ”distructiv și nebenefic pentru țară”.

”Eu nu m-am schimbat. A fost, de fapt, pariul vieţii mele. În primul rând, la cei apropiați nu trebuie să-ți alegi oameni comozi. Mihai Tudose nu e un om comod, dimpotrivă, e un calvar să stai cu Mihai, să discuți anumite lucruri. Sorin Grindeanu nu e, Simonis, care e din garnitura nouă. A fost prima regulă.

Radu Moldovan la Bistrița la fel, mă sună Marcel, uite aia, nu-i bine, uite, autoritățile au altă părere. Am văzut ce a însemnat la alți lideri să se înconjoare numai de yesmeni. În momentul ăla te duci în cap. În ultimul rând, familia și cei foarte apropiați”, a menționat Marcel Ciolacu.

Please follow and like us:
Pin Share