Românii fac spectacol în Serie A. Dennis Man și Răzvan Marin au înscris goluri de poveste în Parma – Cagliari 2-3. Ce note au primit. Video

Românii fac spectacol în Serie A. Dennis Man și Răzvan Marin au înscris goluri de poveste în Parma – Cagliari 2-3. Ce note au primit. Video

Dennis Man și Răzvan Marin au fost protagoniștii unei confruntări spectaculoase între Parma și Cagliari, în Serie A, amândoi reușind să înscrie în repriza a doua. Oaspeții au câștigat cu 3-2, la capătul unui meci memorabil. Selecționerul naționalei, Mircea Lucescu, are toate motivele să se bucure înainte de campania din Nations League.

Românii fac spectacol în Serie A. Dennis Man și Răzvan Marin au înscris goluri de poveste în Parma – Cagliari 2-3

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari pentru Parma, în timp ce Răzvan Marin a intrat pe teren în repriza secundă. Românii au schimbat dinamica jocului în a doua jumătate. Man a fost primul care a marcat, reușind să egaleze cu un șut plasat din interiorul careului.

⚽️GOAL🇮🇹 | Parma 1-1 Cagliari | Dennis Man

Young star equalizespic.twitter.com/VXV0feF9lB

— Goals Xtra (@GoalsXtra) September 30, 2024

Câteva minute mai târziu, Răzvan Marin a adus din nou Cagliari în avantaj, cu o execuție rafinată de la marginea careului. Mijlocașul naționalei a găsit spațiu liber și a trimis cu interiorul direct în vinclu, fără șanse pentru portar.

⚽️GOAL🇮🇹 | Parma 1-2 Cagliari | Răzvan Marin

What a cleverly goal!pic.twitter.com/FYU5bUwtwp

— Goals Xtra (@GoalsXtra) September 30, 2024

Cei doi români s-au numărat printre cei mai buni jucători ai întâlnirii, primind note de 7,5, respectiv 7,1 pe SofaScore. Valentin Mihăilă, schimbat la pauză, a avut o prestație mai modestă, fiind evaluat cu 6,5.

După acest gol, Dennis Man a ajuns la trei reușite în Serie A, după ce a înscris și împotriva Fiorentinei și lui AC Milan. Extrema dreaptă a devenit unul dintre cei mai promițători jucători din campionatul italian, după ce a ajutat Parma să promoveze sezonul trecut din Serie B.

Răzvan Marin s-a întors la Cagliari după un împrumut de două sezoane la Empoli și a impresionat în debutul noului sezon, deși a început meciul cu Parma pe bancă. Este de așteptat ca antrenorul să mizeze pe el în următoarele etape, având în vedere impactul său pozitiv.

Și presa italiană i-a notat pe români!

Cele mai mari note din partea presei le-au primit Dennis Man și Răzvan Marin. Man a luat nota 7, cea mai mare de la Parma, în timp ce Mihăilă a fost notat cu 5,5. Răzvan Marin a primit și el nota 7 datorită golului reușit.

„La ultima fază a trimis mingea peste poartă, dar e greu să-i ceri mai mult. A fost necruțător”, au scris jurnaliștii italieni despre Man. Apoi au continuat laudele pentru Marin: „O capodoperă de gol!”.

Românii de la Parma, elogiați în Gazzetta dello Sport

Parma lui Pecchia este una dintre cele mai nebune echipe ale campionatului: victoria cu Milan, revenirea celor de la Napoli din meciul direct și partida cu Lecce ne poate cauza confuzie, dar sunt mulți jucători care pot schimba jocul.

Există încredere în Bonny și Mihăilă, dar mai ales în Man: este doar al 33-lea jucător din partea căruia se așteaptă goluri, dar este al optulea în ceea ce privește pasele decisive așteptate.

La Cagliari, totuși, Gaetano este unul dintre cei mai buni mijlocași: împotriva lui Empoli a fost foarte periculos, dar fără a marca”, au scris italienii din Gazzetta dello Sport despre internaționalii români de la Parma.

Please follow and like us:
Pin Share