Cadoul inedit primit de Alex Mitriță după Universitatea Craiova – Slobozia 3-0! Rolul important jucat de Ilie Balaci: ”Să lupte în continuare”

Cadoul inedit primit de Alex Mitriță după Universitatea Craiova – Slobozia 3-0! Rolul important jucat de Ilie Balaci: ”Să lupte în continuare”

Oltenii s-au impus fără probleme în partida care a încheiat etapa a 11-a din SuperLiga și au urcat pe locul secund în clasament. Victoria a fost adusă cu ”dubla” lui Baiaram și reușita din final a lui Mitriță.

Alex Mitriță, cadou neașteptat după Universitatea Craiova – Slobozia 3-0

La finalul întâlnirii Universitatea Craiova – Slobozia 3-0, Alex Mitriță a fost așteptat de un suporter cu un cadou inedit. Starul oltenilor a primit două tablouri superbe din partea firmei Autentic Gift.

Unul dintre aceste tablouri îl înfățișează pe fotbalist în tricoul Universității Craiova și are mesajul ”Distrează-te pe teren”, citat pe care Mitriță și l-a tatuat pe ceafă, după ce a primit acest sfat de la fosta mare glorie a Olteniei, Ilie Balaci.

În cel de-al doilea tablou, Alex Mitriță apare alături de familia sa, de soție și cei doi copii. Jucătorul s-a arătat extrem de emoționant în momentul în care a văzut cadourile, iar când a fost întrebat care este mai frumos, a răspuns scurt ”cel cu familia”.

Cadouri inedite pentru Mitrițăr

Ce i se pregătește lui Mitriță dacă aduce titlul în Bănie

Chiar înainte ca Alex Mitriță să iasă de la vestiarele stadionului ”Ion Oblemenco”, artistul care a creat cele două tablouri a stat de vorbă cu reporterul FANATIK și a explicat cum a apărut ideea acestui cadou.

”Eu și echipa mea ne ocupăm de tablouri personalizate. Mitriță este unul dintre cei mai buni jucători din România și m-am gândit să-i fac un tablou personalizat cu sclipici, pictat manual. Și nu am făcut doar cu el, am mai făcut unul și cu familia lui, știm că este familist.

Împreună cu echipa de la Autentic Gift am muncit și am făcut aceste minunate tablouri. E un cadou pentru victorie și pentru golul marcat astăzi. (n.r. – te-ai gândit ce tablou o să-i faci când o să câștige titlul?) O să-i fac unul mai mare și o să fie o surpriză plăcută.

(n.r. – ce ți-ai dori să vezi de la Mitriță în sezonul ăsta?) Să lupte în continuare cum a luptat până acum , să joace tot așa și cred că va fi tot mai bine”, a spus autorul celor două tablouri superbe în care apare Alex Mitriță.

Jucătorul Universității Craiova a revenit cu gol la echipa națională a României după ce pe banca tehnică a fost instalat Mircea Lucescu, iar cota lui Mitriță a crescut imediat cu 500.000 de euro.

De unde a venit ideea cadourilor pentru Mitirță

Please follow and like us:
Pin Share